1/10

PROGUIDEN.NO

Massasje når du selv ønsker!

Er du stiv og støl i muskulaturen? Kjenner du at det hadde vært godt med litt massasje? Da bør du ta en kikk på disse produktene! Det skal godt gjøres å fornekte at massasje er godt. Veldig godt. Men, selve massasjejobben er tung og langtekkelig, og det er ikke så lett å få noen til

Publisert: 4. February 2020, 03:03 Sist oppdatert: 5. March 2020, 08:25 Tekst: Torbjørn Høstmark

Er du stiv og støl i muskulaturen? Kjenner du at det hadde vært godt med litt massasje? Da bør du ta en kikk på disse produktene!

Det skal godt gjøres å fornekte at massasje er godt. Veldig godt. Men, selve massasjejobben er tung og langtekkelig, og det er ikke så lett å få noen til å massere deg med mindre du bestiller time hos en profesjonell massør, fysioterapeut, kiropraktor eller annen person som praktiserer yrket. I mange tilfeller er det nærmest nødvendig å oppsøke slike fagfolk, men i mange tilfeller er det bare litt enkel massasje som skal til for å få løst opp i stiv muskulatur og betente sener og muskler.

En annen ting med massasje er at det koster ganske mye penger, og skal du ha flere behandlinger etter hverandre i løpet av kort tid, så blir det raskt dyrt. Et godt tips er derfor å investere i noen gode massasjeapparater.

 

Funksjonelle og rimelige produkter

Massasjeapparater har eksistert noen år allerede, men kvaliteten har vært varierende, bruksområdet begrenset og prisen har vært høy. Nyere teknologi og bedre og mer praktiske produkter, har bidratt til at massasjeapparatene nå både er billige og gode.

Andersson er et av merkene som har kastet seg på bølgen og har lansert en serie med ulike massasjeapparater til en rimelig penge. Andersson MLM 2.0 – serien dekker både rygg, nakke og føtter, i tillegg til at det at det kommer en universal “massasjepistol”.

 

Praktisk utforming

Andersson MLM 2.0 Handheld Massage er en praktisk liten massasjepistol som gjør det lett å komme til de fleste steder på kroppen. Du kan fint masere deg selv og slipper å være avhengig av at noen har tid eller overskudd til å massere deg.

Andersson MLM 2.0 gir deg en massasje som øker blodsirkulasjonen og motvirker stive og ømme muskler. I tillegg til punkmassasje har pistolen innebygd infrarød varme som sikrer at området er behagelig varmt.

Shiatsu er en japansk massasjeform, og selve navnet “Shiatsu” betyr tommel- og fingerpress. Ved å trykke på bestemte punkter, frigjøres spenninger og bevegligheten øker. I motsettning til tradisjonell massasje så knas ikke musklene, men man bruker punktpress for å løsne spenninger og å øke bevegeligheten i musklene dine.

Sterkt anbefalt

Andersson MLM 2.0 har fått skryt for kvaliteten på de ulike massasjeproduktene i serien, og kan anbefales til alle som trenger å løse opp stive og ømme muskler/sener. Det koster lite, og gir mye glede tilbake.