6/10

PROGUIDEN.NO

BenQ TH535 – kino i din egen stue!

Hvor kult hadde det ikke vært å ha sin egen kino hjemme i stua? BenQ TH535 kan gjøre drømmen til virkelighet enklere enn du tror. BenQ TH535 er en praktisk liten prosjektor utformet for å bringe kinoopplevelsen hjem i stua! En utfordring for mange prosjektorer er å kunne tilby et høykvalitets kontrastrikt og skarpt bilde,

Publisert: 9. March 2020, 10:58 Sist oppdatert: 30. September 2021, 09:51 Tekst: Torbjørn Høstmark

Hvor kult hadde det ikke vært å ha sin egen kino hjemme i stua? BenQ TH535 kan gjøre drømmen til virkelighet enklere enn du tror.

BenQ TH535 er en praktisk liten prosjektor utformet for å bringe kinoopplevelsen hjem i stua! En utfordring for mange prosjektorer er å kunne tilby et høykvalitets kontrastrikt og skarpt bilde, spesielt i rom som ikke er 100% mørklagt. BenQ TH535 klarer denne kombinasjonen med glans, og leverer en fantastisk behagelig seeropplevelse med suveren bevegelsesskarphet i et visningsområde på 60″- 300″!

 

Knivskarpt bilde og fargeeksplosjon

BenQ TH535 kombinerer flere innovative funksjoner for å gi seerne en best mulig opplevelse. En av styrkene til BenQ TH535 er det utskiftbare seksfargershjulet med DLP BrilliantColor. Dette bidrar til intense, realistiske farger med svært høy bildekvalitet.

En annen fordel er det store visningsområdet. BenQ TH535 lar deg enkelt projisere bildet fra 60″ til enorme 300″ med høy bildekvalitet. Bildet kan justeres ytterligere med zoomfunksjonen og trapeskorreksjon (+/- 40 °) når du justerer vinkelen vertikalt. BenQ TH535 er med andre ord svært plasseringsvennlig. Velger du å plassere projektoren på bordet, kan du enkelt justere bildet ved å justere på de tre separate føttene. Skrur du føttene bakover vil bildet senkes. Skrur du de oppover, resulterer det i et større bilde. Den medfølgende fjernkontrollen gjør alt av innstillinger enkelt å justere.

BenQ TH535
BenQ TH535 er kraftig nok til å kunne brukes i godt opplyste rom.

Automatisk lysstyrke og lang levetid

BenQ SmartEco-teknologien sørger for at lysstyrken justeres automatisk basert på hva du ser. På denne måten er du hele tiden garantert det beste svartnivået og den beste kontrasten. TH535 har en egen «LampSave-modus» som forlenger lampens levetid med opp til 15 000 timer. Flere moduser som Normal, SmartEco og Economic, bidrar også til å forlenge lampens levetid mellom opptil 4000 og opptil 10 000 timer.

Du får en rekke tilkoblingsmuligheter for eksempel doble HDMI-innganger, energieffektiv og miljøvennlig SmartEco-modus som kan gi deg opp til 15 000 timers drift uten å bytte pære. Og skulle du ha behov for å bytte pære gjøres dette enkelt gjennom en luke på toppen.

BenQ TH535

Koble til det du vil!

Doble VGA- og HDMI-innganger gir deg mulighet til å koble til en rekke enheter. Du kan enkelt koble til en PC, mobiltelefon, spillkonsoll eller andre enheter som støtter VGA eller HDMI. BenQ TH535 er også utstyrt med USB-inngang slik at du kan koble til en ekstern harddisk eller en minnepinne. I tillegg finner du er 3,5mm lydinngang og 3,5mm lydutgang. Prosjektoren har innebygget høyttaler, men vi anbefaler å koble til eksterne høyttalere med mer trøkk i for å bidra til en fullverdig kinoopplevelse!

BenQ TH535

 

BenQ TH535 kommer høyt opp på favorittlista til brukerne, og scorer høyt i de aller fleste tester. Ønsker du en rimelig måte å skape din egen hjemmekino på, så er BenQ TH535 en god løsning. Bare husk å kjøpe et godt lerret og noen høyttalere hvis du ikke allerede har det.