Beste 4G smartklokke - best i test smartklokke!

På jakt etter en ny smartklokke? Vi gir deg oversikten over de beste kjøpene akkurat nå!


Publisert: 31. October 2019, 06:07 Sist oppdatert: 04. December 2019, 06:53 Skribent: Torbjørn Høstmark

 

Smartklokker har på få år nærmest blitt allemannseie. Fra å være en enkel klokke med Bluetooth-tilkobling som gjorde trådløs kommunikasjon med mobilen mulig, og dermed kunne vise tekstmeldinger og innkommende telefonsamtaler, så har smartklokker blitt mye mer enn bare en «videreformidler» av beskjeder. 

 

Hva er en smartklokke?


Tja, sant å si. Noen vil si at en klokke ikke er smart før du kan ringe, sende meldinger, sjekke mail, Facebook, Instagram og Tinder og den pakka, helt uten å være avhengig av telefonen. Andre vil si at en smartklokke er smart nok så lenge den kan motta varsler fra telefonen, styre musikken på telefonen, kanskje vise været for de neste dagene, og gjerne ha integrert en aktivitetsmåler som sporer både puls, skritt, kalorier og søvn.

 

Markedet for smartklokker som faktisk gir deg friheten til å legge igjen mobiltelefonen hjemme -klokker med såkalt 4G-tilkobling- er foreløpig relativt begrenset, men heldigvis så skjer ting raskt i denne bransjen, og det lanseres stadig nye modeller. I oversikten under har vi trekt frem det vi mener er de beste kjøpene innenfor kategorien smartklokker med 4G-tilkobling. Litt kort oppsummert kan vi si at klokkene med 4G-tilkobling har langt flere muligheter og funksjoner, spesielt dersom du legger igjen telefonen hjemme, men samtidig reduseres batteritiden kraftig – gjerne til rundt et døgn. Smartklokkene uten 4G-tilkobling har gjerne funksjoner som støtte for smartvarsler, mulighet til å styre musikken på telefonen, aktivitetssporing og lang batteritid.

1

Apple Watch Series 5 GPS + Cellular

10 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 6190,-
2

Samsung Galaxy Watch Active2 eSIM 44mm

10 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 4990,-
3

Apple Watch Series 3 38mm GPS/Cellular

9 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 3290,-
4

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE

8 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 3990,-