Beste barbermaskin - best i test barbermaskin 2019!

Vi gir deg oversikten over de beste barbermaskinene på markedet, slik at du skal få et perfekt resultat hver gang du barberer deg!

Publisert: 21. October 2019, 14:31 Sist oppdatert: 22. October 2019, 15:01 Skribent: Torbjørn Høstmark

Trives du best med et glattbarbert ansikt? I så fall kan en god barbermaskin være det du trenger. Vi har gått gjennom en rekke tester og produktomtaler og funnet frem til de beste barbermaskinene på markedet i dag!

Dette gjør en barbermaskin GOD

En god barbermaskin skal først og fremst gjøre det den er ment for, nemlig å gjøre huden glatt! En god barbermaskin skal også tåle vann slik at den blir lett å rengjøre. Og så klart skal den gå på batterier å ha kapasitet nok til å barbere selv den mest hårete vikingen som finnes. 

Barbermaskinen må også har utskiftbare hoder, og den må være enkel i bruk. Det er også en fordel om den barberhodet kan justeres i ulike vinkler slik at det er enklere for bladene å tilpasse seg ansiktsformene. 

I oversikten under har vi funnet frem til noen av de beste barbermaskinene du får kjøpt i dag. Uansett hvilken du velger så er sannsynligheten stor for at du blir fornøyd!

1
Braun Series 3 3090cc

Braun Series 3 3090cc er en av markedets beste barbermaskiner og går rett til topps i en rekke internasjonale kåringer!

Med sitt "triple-action"-barberingssytem som består av 3 uavhengige kuttesystemer, sørger Braun Series 3 3090cc for å gi et så tett å grundig barbering som mulig. Et spesialdesignet barberhode henter hårene inn mot kniven for å oppnå et best mulig resultat.

Maskinen er vanntett og dermed svært enkel å gjøre ren. Fulladet holder den til 50 minutter barbering, og det tar kun 60 minutter å lade det opp igjen.

En egen Clean & Charge-stasjon sørger for å rengjøre, lade og slipe maskinen når den ikke er i bruk slik at du ikke trenger å tenke på å gjøre dette selv.

Det følger også med en reiseveske og en beskyttende hette til barberhodet. Braun Series 3 3090cc koster litt, men er utvilsomt verdt hver krone!

10 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1349,-
2
Braun Series 9 9295cc

Vil du ha en tett barbering, kan Braun Series 9 9295cc være den perfekte barbermaskinen!

Maskinen sikrer deg en presis og grundig barbering, takket være det spesialdesignede hodet som løfter hårene inn mot kniven slik at de barberes så tett ved huden som mulig. Maskinen er 100% vanntett og kan vaskes og benyttes til våtbarbering.

Fulladet holder den i opptil 50 minutter, og det tar kun 60 minutter å lade batteriet opp igjen.

En egen Clean & Charge-stasjon sørger for å rengjøre, lade og slipe maskinen når den ikke er i bruk slik at du ikke trenger å tenke på å gjøre dette selv.

Denne maskinen koster, men ønsker du best mulig resultat og en barbermaskin med lang levetid, da kan dette være det beste valget.
10 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 2549,-
3
Shaver 5000 PT860/17

En super maskin til en svært god pris!

Philips Shaver 5000 PT860/17 benytter DualPrecision-blader for å sikre en behagelig barbering av både lange og korte skjeggstubber. For best mulig resultat sørger maskinen for å justere seg automatisk etter alle konturene i ansiktet og på halsen. Det spesialdesignede barberhodet henter hårene inn mot kniven for å oppnå et best mulig resultat.

Barberhodet er vanntett og kan vaskes. Du kan også benytte maskinen til vårbarbering. Fulladet holder batteriet i opptil 50 minutter, og det tar kun 60 minutter å lade batteriet opp igjen.

En innebygd pop-up-trimmer bar deg finpusse utseende slik at du kan trimme både bart og skjegg.

Alt i alt er Philips Shaver 5000 PT860/17 en meget god maskin til en rå pris!

9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 730,-
4
Braun Series 3 ProSkin 3040s Wet & Dry

Braun Series 3 ProSkin 3040s Wet & Dry sikrer glatt og fin hud til en rimelig penge!

Takket være 3 individuelt bevegelige skjæreelementer som tilpasser huden og ansiktets former, og en Micro Comb-kam som fanger opp flere hår i hvert strøk, sørger denne maskinen for en jevnt og skånsom barbering. Wet & Dry-funksjonen fungerer effektivt i dusjen og du kan da benytte den uten skum eller gel. Braun Series 3 ProSkin 3040s Wet & Dry kan er selvfølgelig vanntett og kan vaskes. 

Fulladet holder den i 45 minutter før den må lades, men takket være hurtigladingen vil 5 minutter lading rekke til en hel barbering.

Maskinen har også en uttrekkbar presisjonstrimmer som er perfekt for å forme bart og kinnskjegg. Denne maskinen gir deg suverent mye for pengene!

9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 818,-
5
BRAUN 5030S

Braun 5030S er kåret til testvinner i av en rekke forbrukernettsteder og får spesielt skryt for å tilby svært mye for pengene!

Braun 5030S har et  spesialdesignet barberhode som henter hårene inn mot kniven for å oppnå et best mulig resultat, og sørger for å barbere huden tett og grundig. Barberhodet er vanntett slik at du enkelt kan vaske den.

"FlexMotionTec"-funksjonen gjør at maskinen tilpasser seg hud og ansiktsform for et enda bedre resultat. Fulladet varer batteriet i opptil 45 minutter, og det lades opp på kun 60 minutter.

For under 900 kr Braun 5030S som et røverkjøp!9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 799,-
6
Philips Series 5000 S5400/06

Philips Series 5000 S5400/06 har blant annet stukket av med tittelen "Godt Kjøp" i svenske Råd & Rön, og er en maskin som garantert kommer til å imponere!

Det spesialdesignede barberhodet sørge for å hente hårene inn mot kniven slik at du oppnår et best mulig resultat. Hodene bøyer seg i fem retninger, noe som gir en rask og tett barbering


Maskinen er vanntett og enkel å rengjøre. Den kan også benyttes til våtbarbering i dusjen.

Fulladet holder den i 45 minutter, og batteriet lades opp på kun 60 minutter.

8 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 799,-