Beste Bluetooth høyttalere - best i test Bluetooth høyttaler 2019!

Ønsker du deg mer og bedre lyd i hjemmet eller ute? Vi gir deg oversikten over de beste Bluetooth-høyttalerne akkurat nå.

Publisert: 09. October 2019, 14:07 Sist oppdatert: 01. November 2019, 06:53 Skribent: Torbjørn Høstmark

Piff opp lyden i stua, på badet, kjøkkenet, ute på verandaen eller på stranda, med en skikkelig Bluetooth-høyttaler! Vi gir deg oversikten over de beste Bluetooth-høyttalerne akkurat nå.

Bluetooth-høyttalere kan lyse opp hverdagen til hvem som helst. Med den riktige høyttaleren og musikken, så er det nesten umulig og ikke la seg rive med av fengende toner på full guffe. De beste høyttalerne står ikke tilbake for selv dedikerte stuehøyttalere, og attpåtil er de små og trådløse!

Konkurransen har hardnet til de siste årene, og både lyd, batteritid og brukervennlighet har blitt forbedret. Mange av høyttalerne er også vanntette og flyter slik at du ikke trenger å være redd for den om du tar den med på stranda eller til bassenget. Flere av høyttalerne kan også parkobles med andre høyttalere av samme merke, slik at du enkelt kan skamme en heftig surround-effekt.

Våre anbefalinger

Under gir vi deg oversikten over 10 av de beste Bluetooth-høyttalerne på markedet i dag. Her finner du høyttalere i alle størrelser, fasonger og prisklasser. Vi rangerer ikke 1-10 som 1.plass til 10.plass, men de 10 høyttalerne vi ut fra en rekke tester og vurderinger mener er best.


Nederst i artikkelen finner du en oversikt over hva du bør se etter når du skal velge en trådløs høyttaler.

1
Ultimate Ears Wonderboom 2 - Bermuda Blue

13 timer spilletid,Lyd i 360°,Flyter i vann,IP67-sertifisert,Parkoble med andre Wonderboom 2-høyttalere.


Heftig lyd! Kompakt design i ulike farger! Laaaang batteritid og mulighet til å koble flere enheter sammen! Dette er noe av det du får med UE Wonderboom 2. For under 1000kr er dette et røverkjøp som gjør det til en sikker vinner blant Bluetooth-høyttalere!

Løp og kjøp!

2
Ultimate Ears Megaboom 3 - Lagoon Blue

20 timers batteritid, Flyter i vannet, Multifunksjonsknapp, Par opp med opptil 150 høyttalere, Kraftig lyd i 360°-spredning.

"Vår favoritthøyttaler for stranden har blitt enda mer robust og mer praktisk å bruke" skriver Lyd og bilde 5/9-2018. UE Megaboom 3 lever opp til navnet og dundrer ut fyldig og god musikk med en rekkevidde på opptil 45 meter! Megaboom 3 er vanntett, støvtett og tåler en liten støyt. En egen multifunksjons-knapp lar deg enkelt styre musikken uten å måtte røre telefonen, og hvis du ønsker full kontroll kan du justere lyden via en egen app som lastes ned på telefonen.

Dersom ikke en´ Megaboom 3 er nok, kan den enkelt kobles opp med flere høyttalere slik at det virkelig blir øredøvende konsensertlyd!

8/10 fra TEK.no, og enormt mange fornøyde brukere. UE Megaboom 3 anbefales for alle som ønsker trøkk!

Gå til nettbutikk
Kr 1490,-
3
JBL Charge 4 - Black

Lytt trådløst med Bluetooth, Hør på musikk i opptil 20 timer, Lad opp telefonen via høyttaleren, Vanntett med IPX7, Koble opp flere høyttalere med JBL Connect+.

Lytt til kraftfulle toner og dundrene bass samtidig som du lader telefonen med den lille høyttaleren fra JBL. Flip 4 er vanntett og holder koken i opptil 20 timer. Kast den i bassenget og la deg rive med. En superliten og superkraftige høyttaler som anbefales sterkt!

Gå til nettbutikk
Kr 1590,-
4
Marshall Stanmore II Voice - Black

Justerbar bass og diskant, Bluetooth 5.0,I ntegrert digital taleassistent, Sett opp en Google Multiroom-system ,Stilig og klassisk Marshall-design.

Marshall Stanmore II Voice er ikke høyttaleren du tar med deg til bassenget eller på stranda, men dette er høyttaleren for deg som ønsker den beste lydkvaliteten, en stilrent og pent utseende, og samtidig muligheten til å flytte med deg høyttaleren enkelt og greit.

Stanmore II Voice har innebygd Google Assistant slik at du enkelt kan styre musikken eller andre smarte duppieingser rundt omkring i huset. Den støtter også Google Multi-Room som gjør det mulig å koble sammen flere Marshall-høyttallere flere ulike room. 

Høyttaleren er trådløs, men ikke bærbar. Marshall Stanmore II Voice krever også strømtilkobling og egner seg best til å stå et fast sted i huset. Likevel, vi tar med denne høyttaleren i oversikten ettersom den er trådløs i den forstand at den ikke krever tilkobling til lydkilden det spilles musikk fra. Om ikke portabilitet er hovedprioritet, kun en ekstra "godbit" i det store bislet, så er dette en høyttaler som anbefales sterkt!

Gå til nettbutikk
Kr 3990,-
5
Urbanears Rålis - Haute Red

20 timer batteritid, Powerbank-funksjon, IPX2-sertifisert, Lades opp på kun 2 timer, Bluetooth og AUX-tilkobling.

Urbanears Rålis er den ultimate høyttaleren for deg som ønsker en alt-i-ett-løsning. Her får du servert imponerende lyd med masse trøkk og god surroundeffekt, batteritid på opptil 20 timer, Powerbank-funksjon, hurtiglading på kun 2 timer, enkel betjening og flott design! For en totalpakke!

TEK.no skriver "Imponerende" og gir 9/10, før de konkluderer med følgende "Rålis viderefører Urbaners´s gode rykte - nå også i trådløst format"!

Vi faller for alle godene som Rålis tilbyr i sin lille og elegante innpakning, og anbefaler denne til alle som ønsker mest mulig til en veldig ok pris.

Gå til nettbutikk
Kr 1490,-
6
Marshall Kilburn II - Black

20+ timer batteritid, Justerbar bass og diskant, Vanntett IPX2-sertifisering, Multi-Directional Sound, Bluetooth 5.0.

For deg som vil ha en fullstendig trådløs høyttaler uten at det går på bekostning av lyden - Marshall Kilburn II gir deg ekte Marshall-følelse uten behov for hverken strøm eller lydkabler! Dette er høyttaleren som best kombinerer stil og lydkvalitet, og som i samtlige tester roses opp i skyene for sin fantastiske lydkvalitet.

Killburn II byr på opptil 20 timer med trøkk og hurtiglading på kun 2.5 timer. Høyttaleren kobler seg lett til mobil, nettbrett, pc, etc., og lår deg veksle mellom å bruke to enheter samtidig slik at du slipper å koble til og fra hele tiden.


Marshall Killburn II leveres med en flott bærereim som gjør det enkelt å transportere med høyttaleren. Den er også utstyrt med metallbeskyttede hjørner og tåler en vannsprut eller to.


Dette er høyttaleren for deg som vil ha både god lyd og mobilitet, og som som ikke er redd for å bære med deg litt ekstra for å få den beste lyden! 

Gå til nettbutikk
Kr 2990,-
7
JBL Boombox - Black

Opptil 24 timers driftstid, Vanntett design med IPX7-sertifisering, 20 000 mAh-batteri som kan lade to enheter via USB samtidig, Ekstremt kraftig bass.

Ikke like kompakt som Wonderboom 2, men enda kraftigere! UE Boom 3 gir deg surround-effekt som fyller rommet, er vanntett og støvlett, tåler juling og har batteritid på opptil 15 timer. Blir ikke gjestene fornøyd med musikken fra denne rakkeren, så er det nesten så du kan sende de på dør.

Gå til nettbutikk
Kr 4990,-
8
Sony SRS-XB32 - Black

Vanntett IP67-sertifisert standard, Opptil 24 timer batteritid, Doble 48mm høyttalere ,Blinker i takt med musikken, Ladeuttak for mobiltelefon.


Sony SRS-XB32 er høyttaleren som sørger for å gjøre festen legendarisk- kanskje ikke på grunn av musikken alene, men på grunn av det stilige lysshowet den leverer.

Sony SRS-XB32 har nemlig den unike egenskapen at den blinker i takt med musikken! Og som om ikke det var nok, har den også ladeuttak til mobilen. Så om festen skulle være dårlig, eller musikken for den saks skyld, så kan du trøste deg med at hverken lyset slukker eller at du går tom for strøm på mobilen med det første. Og med riktig musikk bør Sony SRS-XB32 bli en favoritt blant gjestene, for denne lille saken leverer kraftig bass og fremragende musikk med sin EXTRA BASS og LIVE-funksjon som sørger for å bringe konsert-følelsen hjem i stua.

Høyttaleren leverer opptil 24 timer batteritid og tåler både vann og støv. Denne kan du trygt hive i sekken å ta den med deg overalt.


Gå til nettbutikk
Kr 1390,-
9
Bose SoundLink Color II - Black

Vanntett IPX4-klassifisering, Bluetooth,8 timer batteritid, 3,5mm AUX-inngang.


Bose er velkjent for sine lydprodukter, og SoundLink Color II er intet unntak. Et elegant og stilfullt design skjuler krefter som imponerer selv de mest lydkresne, og til tross for den kompakte størrelsen kan SoundLink II spille fletta av de fleste. Høyttaleren er laget med tanke på røft bruk og tåler både en vannsprut og støyt. Batteriet holder til 8 timer avspilling, ikke best i klassen, men fremdeles bra! 

SoundLink II er så flat at du faktisk kan putte den i en litt stor lomme uten at det er ubehagelig, og kan enkelt betjenes via kontroller på toppen av høyttaleren.

Leter du etter en superkompakt høyttaler med mye lyd og prioriterer mobilitet fremfor flest mulig desibel, da er Bose SoundLink II perfekt for deg.

Gå til nettbutikk
Kr 1290,-
10
Andersson BHS 3.2

Opptil 10 timer trådløs avspilling, Sammenlangt uteffekt på 40 W,Vannbestandig med IPX7-sertifisering, Strøm trådløst via Bluetooth, Ta imot samtaler som med en handsfree.


Ikke la deg lure av prisen, for Andersson BHS 3.2 er en ulv i fåreklær! Denne råtassen til under 500 kroner pakker inn doble høyttalere med imponerende kraftig lyd med sterte- og surroundeffekt! Batteritiden er på 10 timer og den kan kobles til flere høgtalere av samme modell. 

Andersson BHS 3.2 er vanntett og kan lett fraktes med på farten ved hjelp av en praktisk medfølgende bærereim.

Denne høyttaleren er såpass rimelig at vi ikke nøler med å anbefale deg å kjøpe to stykker samtidig, så får du dobbelt så mye lyd og moro - fremdeles til en billig penge! 

Jo flere modeller, desto vanskeligere. Vi er fullt klar over at det er lett å bli overveldet når du skal foreta et valg. Av den grunn av har vi satt opp en liste over det vi mener, basert på tester og kundevurderinger, er de beste kjøpene nå. Husk likevel at en´ enkelt modell ikke nødvendigvis er best til alle,  og det er derfor viktig å vite hva du ønsker fra høyttaleren. Her er en rask oversikt over hva du bør tenke på før du velger en Bluetooth-høyttaler.

  • Hvor kommer du til å bruke høyttaleren? Skal du benytte høyttaleren utendørs, kanskje ved stranda eller ved et basseng, kan det være en fordel at den er vanntett. Om høyttaleren skal stå inne på stua eller i et annet rom, så er ikke dette fullt så viktig.
  • Fest eller rolig bakgrunnsmusikk? Ønsker du å benytte høyttaleren på fest eller et arrangement der du trenger å skru opp volumet mer enn normalt, så er det en fordel at flere høyttalere kan kobles sammen for å gi en enda bedre surroundlyd. 
  • Har høyttaleren tilgang til strøm? Dersom ikke høyttaleren har umiddelbar tilgang til strøm til enhver tid, så er det greit å tenke over hvor lang batteritid den har. De fleste høyttalerne har relativt god batteritid, men det er greit å unngå de som ikke holder mer enn pauseinnslaget i Eurovision Song Contest.
  • Design. Om høyttaleren skal stå en fremtredende plass i stua eller på kjøkkenet, så er det greit at den ikke ser ut som et romskip eller skiller seg unødvendig ut. Flere av høyttalerne har et diskret og elegant design, og utmerket seg sammenlignet med andre.