Beste kaffetrakter - best i test kaffetrakter 2019!

Her finner du en oversikt over de beste kaffetrakterne på markedet akkurat nå!

Publisert: 19. October 2019, 05:45 Sist oppdatert: 07. November 2019, 11:48 Skribent: Torbjørn Høstmark

En god kopp kaffe kan være starten på en god dag. Vi gir deg oversikten over de beste kaffetrakterne på markedet akkurat nå!

For få år siden var kaffetraktere på vei ut ettersom salget av kapselmaskiner vant frem blant oss vanlige forbrukere. De senere årene har likevel kaffetrakterne fått en real oppsving og det selges nå mer kaffetraktere enn på lenge.

en god kaffetrakter er rimelig i innkjøp, trakter god og smakfull kaffe, er lett å rengjøre og kan trakte mye kaffe på raskt og effektivt. Det er med andre ord mange grunner til å investere i en kaffetrakter.

En kaffetrakter gjør ikke noe hokus-pokus, den trakter enkelt og greit kaffen som du fyller på i beholderen. Det som er viktig er at du bruker friskt og rent vann, nymalt kaffe av høy kvalitet, riktig mengde av begge deler, og riktig temperatur/styrke innstilling. på trakteren.

Under gir vi deg oversikten over noen av de beste kaffetrakterne på markedet i dag. Med disse trakterne er du garantert et godt resultat hver eneste gang!

1
Moccamaster KB952

Moccamaster er et merkede nesten alltid vil finne på topp i tester av kaffetraktere. Disse maskinene leverer jevnt over svært god kaffe, har god holdbarhet og er enkle i bruk.

Moccamaster KB952 rommer 1.25 liter vann og kan brygge 10 kopper kaffe på 6 minutter. To separate varmeelementer sørger for å holde kaffen varm under og etter trakting slik at du ikke behøver å bekymre de for at kaffen blir kald.

Maskinen er utstyrt med dryppstopp og en autoslukk-funksjon som slår av maskinen hvis du ikke har brukt den etter 40 minutter.

Moccamaster KB952 er laget i flott ripe-sikkert aluminium og er både pen å se på og enkel å rengjøre. Registrerer du produktet på hjemmesiden til Moccamaster får du hele 10 års garanti!

Dette er kaffetrakteren over alle - ferdig snakka!

10 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1549,-
2
Wilfa WSP-2A Svart Presisjon

God kaffe trenger ikke være en vitenskap. Med denne kaffetrakteren fra Wilfa lager du god kaffe, enkelt og greit. Vannbeholderen har plass til 1.25 liter. Hvis du ikke bruker den etter litt tid, slår den seg automatisk av for å spare deg for unødvendige strømutgifter.

Wilfa Svart Presisjon har siden den kom på markedet kloret til deg en rekke "Best i test" bemerkninger. Denne maskinen finnes det utvilsomt mange av rundt omkring i norske hjem, og det er ikke foruten grunn.

Wilfa Svart Presisjon får mye skryt for å lage den "beste kaffen" blant kaffetrakterne. Smaken er fyldig og aromatisk, samtidig som den er balansert og ren. Wilfa Svart Presisjon kan lage så mye som 12 kopper kaffe på kun 5 minutter, noe som nesten er uforståelig raskt!

Wilfa strømkontroll har ingenting med strøm å gjøre, men er en funksjon som enkelt lar deg justere mengden traktet kaffe til antallet kopper kaffe du skal lage, samt at du kan tilpasse styrken etter individuell smak. Ellers er Svart Presisjon helautomatisk og sørger for det perfekte forholdet mellom kaffe og vann, I tillegg til at temperaturen hele tiden holdes mellom 92-96 grader som er den optimale temperaturen for å få mest mulig ut av smaken på kaffen.

Til slutt kan vi nevne at Wilfa Svart Presisjon har en avtakbar vanntank som gjør det enkelt å fylle vann. Maskinen slår seg automatisk av etter 40 minutter dersom du skulle glemme det.

Wilfa Svart Presisjon har blitt en bestselger på bakgrunn av den fantastiske kaffen den klarer å produsere, og det på rekordtid! I tillegg har den et pent design som ikke gjør seg bort på kjøkkenet. En meget god anbefaling.

10 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 3295,-
3
Melitta AromaFresh

Integrert kvern og justerbar kaffestyrke, Timerfunksjon og LCD-display, Transparent vannbeholder (10 kopper), 3-i-1 kalkbeskyttelse, Avtakbar bønnebeholder Melitta AromaFresh.

Melitta AromaFresh er en en meget god kaffemaskin som i tillegg til å trakte kaffe også kverner bønner. Dette er den eneste kaffemaskinen i listen som har integrert kaffekvern, og du er dermed garantert helt fersk kaffe hver gang. AromaFresh sørger for å lage opp nøyaktig den mengden kaffe som trengs for å lage den mengden kaffe du ønsker, og på den måten vil det alltid males fersk kaffe til hver gang maskinen er i bruk. 

Kapasiteten er på 1.25 liter og det tar ca. 9 minutter å brygge 10 kopper. Maskinen har funksjoner som tar deg stille inn styrke og malingsgrad manuelt, og det er mulig å benytte en timer for å bestemme når kaffen skal stå klar. Dette er med andre ord den perfekte maskinen for deg som ønsker at det skal stå nytraktet kaffe klar på morgenen.

Melitta AromaFresh benytter en hold-varme-funksjon som gjør at kaffen holder seg varm i 20, 40 eller 60 minutter før maskinen automatisk slåes av. Den har også en 3-i-1 funksjon som beskytter mot kalkopphopning i maskinen. 

Alt i alt er Melitta AromaFresh et meget godt kjøp, og du vil alltid få helt fersk kaffe med integrerte kaffekvernen. For deg som liker å kjøpe hele bønner å ha mulighet til å bestemme styrke og intensitet selv, så er dette den perfekte kaffemaskinen!9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1169,-
4
OBH Legacy Black 2401

OBH Legacy Black 2401 er en elegant kaffemaskin somblant annet har fått prisen "Tech-Test Gold" av danske Tech Test.

Legacy Black 2401 gjør kaffebrygging enkelt. En beholder på 1.25 liter (10 kopper) fylles med vann, og det tar maskinen knappe 7 minutter å brygge.

To varmeelementer sørger for å holde kaffen varm og temperer den til den perfekte "kaffe-temperaturen" på 92-96 grader. Maskinen har også en autoslukk-funksjon, som slår av maskinen hvis du ikke har brukt den etter litt tid. I tillegg får du automatisk dryppstopp, og avkalkingsvarsel og vannivåindikator på både vanntank og kanne. 

OBH Legacy Black 2401 er en meget god kaffetrakter som ikke minst ser bra ut og koster forholdsvis lite. Det er ikke rart at denne har blitt en kundefavoritt, for Legacy Black 2401 leverer en solid totalpakke!

9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1195,-
5
Bosch TKA80113

Det trenger ikke være så komplisert å lage god kaffe. Denne klassiske kaffetrakteren fra Bosch tar jobben i hverdagen. Vannbeholderen rommer 1.25 liter vann. Hvis du ikke bruker den etter litt tid, slår den seg automatisk av for å spare deg for unødvendige strømutgifter.

Bosch TKA8013 er en svært prisgunstig kaffetrakter som tilbyr funksjoner vi normalt finner på langt mer påkostede modeller. Her får du dryppstopp, ajto-slukk etter 40 minutter og automatisk avkalkingsprogram. For enkel påfylling av vann har Bosch TKA8013 avtakbar vanntank, og maskinen justerer automatisk mengden vann som må til for å brygge en perfekt kopp kaffe.

To separate varmeelementer sørger for at kaffen holder seg varm både under og etter trakting og sørger for optimal temperatur hele tiden.

Bosch TKA8013 lager ikke bare god kaffe til en rimelig penge. Den ser også meget bra ut på kjøkkenbenken!

8 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 638,-