Beste multiromshøyttaler - best i test multiromshøyttalere 2019!

Bring lyden inn i hvert enkelt rom i hele huset med en multiromshøyttaler! Vi gir deg oversikten over de beste høytalerne akkurat nå!
Publisert: 31. October 2019, 11:28 Sist oppdatert: 01. November 2019, 06:56 Skribent: Torbjørn Høstmark

Multiromshøyttalere - den beste lyden i HELE huset!

Ønsker du å fylle hele huset ditt med den samme musikken/lyden, så er en multiromshøyttaler veien å gå. En multiromshøyttaler kan kommunisere med andre høyttalere koblet til det samme nettverket, og gjør det mulig å spille av den samme musikken/lyden på en eller flere høyttalere samtidig. På denne måten kan du bevege deg fra rom til tom uten at du går glipp av musikken, favoritt podcasten eller radioprogrammet du lytter til. Så lenge du har høyttalere spredt rundt omkring i huset, så vil disse sørge for å spille av den samme musikken uten avbrudd.


For bare få år siden var produsenten Sonos nesten enerådende på dette feltet, men de siste årene har det kommet til en rekke solide konkurrenter, og utvalget har skutt i været samtidig som at prisene har falt betraktelig. Høyttalerne styres enkelt gjennom en app på telefonen, og det er slutt på meterlange ledninger som trekkes mellom hver enkelt høyttaler. Lydkvaliteten på de beste multiromshøyttalerne er helt super, og produsentene har lagt seg i selen for å lage flotte høyttalere som ikke gjør seg bort når de står fremme. 

En multiromshøyttaler er ikke en "engangs investering" på samme måte som en enkelt Bluetooth høyttaler. Multiromshøyttaleren er gjerne en del av et større system som du bygger opp over tid. Du kan starte med en eller to høyttalere i første omgang, før du senere utvider med flere høyttalere til ekstra rom. Noen av høyttalerne er kompatible med stemmeassistenter som Alexa, Google eller Siri, og disse tar deg skifte sanger, pause/starte/stoppe, eller skru lyden opp/ned, bare ved å prate til de. 

I denne oversikten har vi tatt med det som fremstår som de beste kjøpene blant multiromshøyttalere i dag. Utvalget er basert på en rekke tester og kundevurderinger. 

1
Audio Pro A10

Audio A10 er en liten, men kraftfull multiromshøyttaler som leverer lyd i toppklasse!

Audio A10 har stukket av med en rekke "best i test"-titler, og byr på mye lyd og funksjonalitet til en rimelig penge. Høyttaleren kobles enkelt i "serie" via en app på telefonen, og den støtter avspilling både Spotify Connect og Apple AirPlay.

Designet på høyttaleren gjør den lett å plassere, og den glir lett inn i miljøet. Audio A10 leverer antageligvis markedets beste kombinasjonen mellom lyd, funksjonalitet og pris. 


 • Liten høyttaler med stor lyd
 • Strøm trådløst med Bluetooth 4.0
 • Kan kobles sammen med flere høyttalere
 • Spotify Connect & Apple Airplay
 • Pent og moderne design
10 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1779,-
2
Google Home
Google Home forbindes helst med smarthøyttalere, med i tillegg til å være smart, så er det også en glimrende multiromshøyttaler!

Google Home er en rimelig inngangsport til både smarthøyttalere og multiromshøyttalere. Denne lille saken kan nemlig fylle huset ditt med musikk ved å koble den til andre kompatible Google Home-enheter. Det flotte med høyttalere som støtter Google Home, er at de kan krysskobles uavhengig av merke. 

Google Home kan også friste med Google sin egen taleassistent, Google Assistant, og det er enkelt å styre høyttaleren utelukkende ved hjelp av stemmen. Du kan også be høyttaleren om å skru på Tv-en, spille av favorittmusikken din, eller stille den et spørsmål. Goole er smart! Så du kan vente deg et fornuftig svar.

Google Home har et stilig design og er plasseringsvennlig. For under 1000 kroner er dette et veldig godt kjøp. Den leverer kanskje ikke like klar og fyldig lyd som de mer kostbare høyttalerne, men til gjengjeld er den langt rimeligere, og du kan kjøpe to-tre stykker til prisen av mange andre modeller.

Et veldig godt kjøp!

 • Nordic Edition
 • Google Assistant på Norsk
 • Klar lyd med 4x2" høyttalere
 • Chromecast-kompatibel
9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 899,-
3
Marshall Stanmore II Voice

Marshall Stanmore II Voice er en stilig høyttaler i klassisk Marshall-design!

Marshall er spesialister på lyd, og kanskje også design! Stanmore II Voice leverer en fyldig og flott lyd med dyp og fin bass. I tillegg kan den friste med innebygd Google taleassistent slik at du kan bruke stemmen til å styre både musikk og andre "smart-dingesebomser" i huset, enten det er lyspærer, Chromecast, TV-en, eller om du ønsker å stille den et spørsmål.

Marshall Stanmore II Voice kan kobles til andre høyttalere som er kompatible med Google Home, og det trenger derfor ikke å være av samme merke. 

Knappene på oversiden av høyttaleren gjør det enkelt å justere lyden, og du kan selv velge om du vil strømme lyden via Bluetooth eller AUX-inngang.

Marshall Stanmore II Voice er en råtøff høyttaler med suveren lyd! Et kjøp som virkelig anbefales.


 • Justerbar bass og diskant
 • Bluetooth 5.0
 • Integrert digital taleassistent
 • Sett opp en Google Multiroom-system
 • Stilig og klassisk Marshall-design
9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 3990,-
4
Bose SoundTouch 20 Series III
Bose SoundTouch 20 Series III har ikke bare det lengste navnet, men det er også en av høyttalerne som leverer best lyd.

Her kan du nyte fyldig og krystallklar lyd med dyp og fyldig bass, strømme musikk enkelt via Spotify eller Deezer, høre Internettradio eller spille av musikk fra eget musikkbibliotek. Den medfølgende fjernkontrollen gjør høyttaleren enkel å betjene, og en praktisk OLED-skjerm i front viser info om hva som spilles.

SoundTouch-systemet gjør det enkelt å starte i det små med en enkelt høyttaler, og deretter utvide etterhvert. Bose SoundTouch 20 Series III kobles lekende lett til andre SoundTouch.enheter via appen.

En kraftig og flott høyttaler som åpner dørene for enda mer moro dersom du velger å utvide i fremtiden!

 • WiFi og Bluetooth
 • Koble til andre SoundTouch-enheter, og spill musikk i hele huset
 • Kraftig, klar lyd
 • Fjernkontroll, og gratis app for styring
 • OLED-skjerm
9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 3290,-
5
Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10 er den minste høyttaleren i SoundTouch-familien, men byr likevel opp til fest!

Bose SoundTouch 10 er liten og kompakt og kan plasseres nærmest hvor som helst, men den mangler likevel ikke på funksjoner. Høttaleren spiller klar og fyldig lyd, er enkel i bruk og kobles problemfritt sammen med andre SoundTouc-enheter. 

SoundTouch 10 kan enkelt spille av musikk fra mobilen, nettbrettet eller PCen, men også fra en ekstern lagringsenhet som er koblet til hjemmenettverket.

Eier du flere SoundTouch-enheter, kan du velge om du ønsker å spille av den samme musikken, eller forskjellig musikk i hvert enkelt rom.

Bose SoundTouch 10 gir deg sikker "Bose-kvalitet" i en minimal innpakning!


 • WiFi og Bluetooth
 • Koble til andre SoundTouch-enheter, og spill musikk i hele huset
 • Fjernkontroll, og gratis app for styring
 • Fyldig, detaljrik lyd
 • Plasseringsvennlig design
8 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1990,-