Beste multiromshøyttaler – best i test multiromshøyttalere!

Bring lyden inn i hvert enkelt rom i hele huset med en multiromshøyttaler! Vi gir deg oversikten over de beste høytalerne akkurat nå! Multiromshøyttalere – den beste lyden i HELE huset! Ønsker du å fylle hele huset ditt med den samme musikken/lyden, så er en multiromshøyttaler veien å gå. En multiromshøyttaler kan kommunisere med andre høyttalere koblet

Publisert: 4. February 2020, 03:04 Sist oppdatert: 5. March 2020, 02:46 Tekst: Torbjørn Høstmark

Bring lyden inn i hvert enkelt rom i hele huset med en multiromshøyttaler! Vi gir deg oversikten over de beste høytalerne akkurat nå!

Multiromshøyttalere – den beste lyden i HELE huset!

Ønsker du å fylle hele huset ditt med den samme musikken/lyden, så er en multiromshøyttaler veien å gå. En multiromshøyttaler kan kommunisere med andre høyttalere koblet til det samme nettverket, og gjør det mulig å spille av den samme musikken/lyden på en eller flere høyttalere samtidig. På denne måten kan du bevege deg fra rom til tom uten at du går glipp av musikken, favoritt podcasten eller radioprogrammet du lytter til. Så lenge du har høyttalere spredt rundt omkring i huset, så vil disse sørge for å spille av den samme musikken uten avbrudd.

For bare få år siden var produsenten Sonos nesten enerådende på dette feltet, men de siste årene har det kommet til en rekke solide konkurrenter, og utvalget har skutt i været samtidig som at prisene har falt betraktelig. Høyttalerne styres enkelt gjennom en app på telefonen, og det er slutt på meterlange ledninger som trekkes mellom hver enkelt høyttaler. Lydkvaliteten på de beste multiromshøyttalerne er helt super, og produsentene har lagt seg i selen for å lage flotte høyttalere som ikke gjør seg bort når de står fremme.

En multiromshøyttaler er ikke en “engangs investering” på samme måte som en enkelt Bluetooth høyttaler. Multiromshøyttaleren er gjerne en del av et større system som du bygger opp over tid. Du kan starte med en eller to høyttalere i første omgang, før du senere utvider med flere høyttalere til ekstra rom. Noen av høyttalerne er kompatible med stemmeassistenter som Alexa, Google eller Siri, og disse tar deg skifte sanger, pause/starte/stoppe, eller skru lyden opp/ned, bare ved å prate til de.

I denne oversikten har vi tatt med det som fremstår som de beste kjøpene blant multiromshøyttalere i dag. Utvalget er basert på en rekke tester og kundevurderinger.