Beste skjeggtrimmer - best i test skjeggtrimmer 2019!

Skjegg har aldri vært mer trendy og moderne enn nå! Ønsker du deg et flott skjegg en enkel måte å stelle det på? Her er de beste skjeggtrimmere du får kjøpt!
Publisert: 22. October 2019, 13:57 Sist oppdatert: 24. October 2019, 05:56 Skribent: Torbjørn Høstmark

De siste årene har interessen for skjegg nærmest eksplodert. Fra å være et "herk" som måtte stelles og holdes på plass, har skjegget blitt til en slags trendy "greie" der det er status å ha et flott og velstelt skjegg.

Barbermaskinene brukes gjerne til å barbere bort både skjegg og bart, men dersom du ønsker å frisere skjegget ditt selv, så anbefales det å bruke en egen skjeggtrimmer. En skjeggtrimmer er en maskin/redskap som trimmer, former, og barberer skjegget ditt slik du ønsker. Mange av skjeggtrimmerne har avanserte funksjoner og innstillinger som lar deg enkelt stelle skjegget - uansett om det er langt eller kort.

En skjeggtrimmer skiller seg fra en barbermaskin ved å gi bedre kontroll over barberingen/trimmingen. Presisjonen er høy, og det er mange innstillinger for lengde. 

I oversikten under har vi funnet frem til noen av de beste kjøpene av skjeggtrimmere du kan gjøre akkurat nå. Vurderingene er gjort på bakgrunn av en rekke forbrukertester og kundevurderinger. Som alltid med våre lister kan du føle deg trygg på at alle disse anbefalingene er gode!

1
Remington MB4045

Remington MB4045 Grooming Kit inneholder alt du trenger for å trimme og style skjegget ditt! I tillegg koster den lite!

Remington MB4045 Skjeggtrimmer er en utrolig fleksibe barbermaskin og kan trimme alt fra 1-35 mm. For å være i stand til dette er den utstyrt med 3 forskjellige toppstykker:

  • XL kammen på 20-35 mm. til å ta alt det grove
  • Mini kammen er standart kammen som går fra 1,5-18mm.
  • Den sisste og minste kammen gir deg muligheten for å style skjegget ditt og trimme helt inn til huden med sin justeringslengde på 0,5-5mm. og for å gjøre det endda bedre, så følger det også med en liten pop-up trimmer til å klare kinnskjegget også.

Bladet på trimmeren er belagt med titanium slik at bladene holder seg skarpe og varer lenge. Fulladet holder Remington MB4045 til 2 timer barbering, og lades opp på 4 timer. Hodet er vaskbart, men selve maskinen er ikke vanntett i seg selv.

En solid barbermaskin som sikrer et godt resultat nesten uansett!

10 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 789,-
2
Philips OneBlade Pro QP6520/20

Philips OneBlade Pro QP6520/20 har blitt en svært populær skjeggtrimmer takket være dens enestående funksjonalitet og presisjon!

OneBlade Pro har gått til topps i en rekke tester av skjeggtrimmere. Egenskapene som gjerne trekkes frem er pålitelighet, behagelig trimming, og høy presisjon.

En stor fordel med OneBlade Pro er at den er vanntett og enkel å rengjøre. Den har hele 14 ulike lengdeinnstillinger, en egen presisjonskam/trimmer til langt hår.  

Fulladet holder batteriet i opptil 90 minutter, og det tar kun 60 minutter å lade batteriet opp igjen.

Philips OneBlade Pro er kanskje et av de beste kjøpene i sin prisklasse!

9 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 903,-
3
Philips BT7500/15

Philips BT7500/15 er en super barbermaskin til en billig penge!

Den innebygde oppsugingsfunksjonen sørger for å samle opp småhårene slik at du unngår rot. Su kan velge mellom 20 ulike lengdeinnstillinger fra 0,5-10 mm for best mulig presisjonstrimming og trimmekam. Fulladet holder Philips BT7500/15 i 75 min, og ladetiden er kun 60 minutter. En hurtigladingsfunksjon gjør at du kan få en hel klipp på kun 5 minutter lading!

Philips BT7500/15 er ikke vanntett, men til denne prisen har vi ingenting å utsette på produktet!

8 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 699,-
4
Braun BT5040

Braun BT5040 sikrer med sine 39 ulike lengdeinnstillinger for et perfekt resultat, uansett skjegg!

BT5040 gjør jobben den skal - den trimmer skjegget både presist og jevnt. Nærmest uansett hva slags type skjegg du har, så leverer Braun BT5040 gode resultater. 

Takket være de 39 lengdeindstillingene kan du enkelt justere lengden på skjegget med millimeter presisjon.                                                                           Det følger også med en ekstra trimmer til langt hår. Fulladet holder maskinen i opptil 100 minutter, og det tar kun 60 minutter å lade batteriet opp igjen. Maskinen er også fullt vaskbar.

Braun BT5040 er en skjeggtrimmer som gir enestående mye for pengene!

8 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 699,-
5
Braun BT5070

Braun BT5070 har vunnet "Best i test"-priser for sin gode kombinasjon av funksjoner, innstillinger, brukervennlighet og flotte design!

Braun BT5070 har så mye som 25 ulike flere innstillinger og lar deg trimme skjegget med millimeter presisjon! I tillegg får får du med en trimmer som er beregnet til langt hår. Fulladet holder maskinen i opptil 50 minutter og det tar kun 60 minutter å lade batteriet opp igjen.

BT5070 er vanntett og du kan derfor benytte den mens du dusjer, i tillegg til at den er enkel å rengjøre. 

Kanskje ikke like kraftig som de dyrere modellene, men utvilsom et bra kjøp! Tommel opp for at den er vanntett!

8 /10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 536,-