Epson Expression Photo HD XP-15000

Ønsker du en skriver som kan levere større print enn «bare» A4? Da kan Epson Expression Photo HD XP-15000 være printeren for deg!   Epson Expression Photo HD XP-15000 er en kompakt fotoskriver som kan printe størrelser som A3 +. Denne printeren leverer så god kvalitet at du nå kan skrive ut høykvalitets foto hjemme […]

Publisert: 15. March 2020, 05:26 Sist oppdatert: 18. March 2020, 01:53 Tekst: torbjornhb

Ønsker du en skriver som kan levere større print enn «bare» A4? Da kan Epson Expression Photo HD XP-15000 være printeren for deg!

 

Epson Expression Photo HD XP-15000 er en kompakt fotoskriver som kan printe størrelser som A3 +. Denne printeren leverer så god kvalitet at du nå kan skrive ut høykvalitets foto hjemme uten å være avhengig av å måtte levere bildene til en fotobutikk eller online tjeneste. Til tross for at Expression Photo HD XP-15000 kan skrive ut utskrifter så store som A3, så er den overraskende kompakt. Dette er takket være det gjennomtenkte designet av papirskuffene. Skuffen foran kan brukes til papir opp til A4-størrelse, og skuffen bak er for papir opp til A3 + -størrelsen. Du kan også skrive ut dobbeltsidig i A4-format, i tillegg til print på CDer og DVDer.

 

XP-15000 gir deg også tilgang til flere apper du kan bruke med den nye skriveren din, og det er enkelt å skrive ut trådløst med eller uten nettverk via WiFi og WiFi Direct. Den gratis Epson iPrint-appen gjør det enkelt å skrive ut bilder og dokumenter mens du er på farten, for eksempel skrive ut fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Epson Expression Photo HD XP-15000 har en oversiktlig 6,1 cm LCD-skjerm, men den er ikke berøringsfølsom, så betjeningen foregår via knappene på fremsiden av printeren. Totalt benyttes 6 ulike blekkpatroner som enkelt byttes ut når de er tom. Når flere fargepatroner benyttes, går det lengre tid mellom hver gang det er behov for å skifte.

 

Epson Expression Photo HD XP-15000 høster svært mye god kritikk på nasjonalt og internasjonalt, og blant annet Lyd & Bilde skriver: «Fotoskriver for entusiastene». Ønsker du deg en egen printer som kan levere utskrifter i store formater, da bør HD XP-15000 stå på ønskelisten! Både detaljgjengivelse og skarphet er imponerende god, og fargene er naturlige.

 

Det du skal huske på er at dette er en dedikert fotoskriver, og det er derfor ikke mulig å benytte den til scanning eller kopi. Ønsker du deg en alt-i-ett-maskin, anbefaler vi deg å se nærmere på en multifunksjonsskriver.