Beste espressomaskin – de beste espressomaskinene!

Er du en kaffe-elsker og ønsker den beste kaffen til enhver tid? Vi hjelper deg med å velge den beste espressomaskinen slik at du er garantert et godt resultat hvert gang! Fra å være et produkt som kun har tilgjengelig på kafeer og restauranter, har espressomaskinen blitt en langt vanligere del av et vanlig hjem.

Publisert: 4. February 2020, 03:05 Sist oppdatert: 13. July 2020, 07:04 Tekst: Torbjørn Høstmark

Er du en kaffe-elsker og ønsker den beste kaffen til enhver tid? Vi hjelper deg med å velge den beste espressomaskinen slik at du er garantert et godt resultat hvert gang!

Fra å være et produkt som kun har tilgjengelig på kafeer og restauranter, har espressomaskinen blitt en langt vanligere del av et vanlig hjem. Espressomaskinen sørger for å levere høykvalitets kaffe akkurat som om du skulle fått den servert på en kafe – hver gang! Maskinen brygger kaffen raskt og den er enkel å rengjøre. De er også rimelige i bruk ettersom du kun lager den mengden du har behov for i stedet for å trakte en hel kanne selv om du bare skal ha en kopp eller to.

De siste årene har prisene på espressomaskiner falt voldsomt, og i dag kan hvem som helst kjøpe en espressomaskin uten at trenger å koste en månedslønn.

Derfor skal du velge en espressomaskin

Vi har allerede skrevet om noen av fordelene ved å velge en espressomaskin, men vi oppsummerer de likevel her:

  • Perfekt kaffe hver gang
  • Rask tilberedning og tilpasset mengde
  • Billig i drift
  • Enkel å rengjøre
  • Mange spennende kaffevarianter å velge mellom

I oversikten under finner du noen av de beste espressomaskinene på markedet i dag. Vi har tatt med både store og små espressomaskiner, og hvilken du bør velge kommer helt ann på behovet ditt. Skal du bare lage kaffe til deg selv eller et par personer, vil det være mer enn bra nok med en liten maskin. Er dere en stor husholdning med mange kaffedrikkere, eller du vet at den kommer til å bli brukt hyppig i forbindelse med selskaper og sosiale arrangementer, så kan det lønne seg å velge en større maskin med større kapasitet. Uansett hvilken av modellene du velger fra listen under er du garantert et godt resultat og nydelig kaffe!