0/10

PROGUIDEN.NO

FoodSaver V2860 – Reduser matsvinn og spar penger!

Visste du at vi i Norge kaster 385 000 tonn mat hvert år? Forbrukerne står for over halvparten av dette, noe som tilsvarer 42,5kg per person per år! FoodSaver V2860 kan være løsningen. Har du egentlig tenkt over at maten du kaster er det samme som å kaste penger rett i søpla? Pengene du jobber for å

Publisert: 10. March 2020, 10:24 Sist oppdatert: 30. September 2021, 09:51 Tekst: Torbjørn Høstmark

Visste du at vi i Norge kaster 385 000 tonn mat hvert år? Forbrukerne står for over halvparten av dette, noe som tilsvarer 42,5kg per person per år! FoodSaver V2860 kan være løsningen.

Har du egentlig tenkt over at maten du kaster er det samme som å kaste penger rett i søpla? Pengene du jobber for å tjene bruker du på melk, brød, gulost, frukt og grønt i butikken, og den samme maten kaster du fordi den blir dårlig. Samme hvordan du vrir og vender på det så er det bortkastede penger.

Til tross for at det kanskje ikke kastes så mye pålegg, så ryker det nok mye middagsrester, frukt og grønt rundt om i de mange hjem. Og dette er et paradoks, for middagen er jo gjerne det vi ønsker å bruke minst tid på å lage, samtidig som det er en gylden mulighet for å spare penger! Og det er her FoodSaver kommer inn. FoodSaver V2860 er en liten og kompakt vakuumforsegler som hjelper deg å holde maten frisk lenger og reduserer matsvinn. Visste du at vakuumpakket mat kan bevare holdbarhetene opptil 5 ganger lenger enn mat som oppbevares på vanlig måte i kjøleskapet? Ved å benytte FoodSaver V2860 til å pakke inn maten kan du med andre ord på enkel måte holde maten frisk lengre slik at du:

  1. Får middag/lunsj til neste dag eller senere i uken.
  2. Reduserer matsvinn.
  3. Sparer penger.
  4. Unngår å handle så ofte.

Enkel inngangsport til vakuumering

Hvis ikke dette høres forlokkende ut så vet ikke vi. FoodSaver V2860 er en perfekt inngangsport til vakuumering av mat ettersom den kommer med en vakuumrull, ti vakuumposer og en vakuumpakkingsboks. I tillegg har enheten kombinert rulloppbevarings- og kutteutstyr. Posene tåler også både frysing, koking og mikrobølgeovn, så det er superenkelt og praktisk å tilberede maten som allerede er vakuumert.

Investerer du i en FoodSaver V2860 vil det antageligvis ikke gå lang tid før du har spart inn igjen kostnaden ved innkjøp.