Gulltasten-vinner Huawei imponerer igjen!

Huawei stormer videre i mobilbransjen med flere priser under årets kåring av Gulltasten 2019! Huawei virker å ha festet et solid grep på mobilmarkedet, og under årets kåring av Gulltasten 2019, stakk de av med titlene “Årets mobil”, “Folkets mobil” og “Årets helse og treningsprodukt”. De to førstnevnte prisene gikk til telefonen Huawei P30 Pro,

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 5. March 2020, 08:15 Tekst: Torbjørn Høstmark

Huawei stormer videre i mobilbransjen med flere priser under årets kåring av Gulltasten 2019!

Huawei virker å ha festet et solid grep på mobilmarkedet, og under årets kåring av Gulltasten 2019, stakk de av med titlene “Årets mobil”, “Folkets mobil” og “Årets helse og treningsprodukt”.

De to førstnevnte prisene gikk til telefonen Huawei P30 Pro, en telefon vi har gitt 10/10 i vår liste over de beste telefonene på markedet i dag. Den siste prisen gikk til smartklokkene Huawei Watch GT2.

Gulltasten er en årlig prisutdeling der juryen består av journalister fra ulike publikasjoner, hvorav blant DinSide.no, Digi.no, Inside Telecom og Elektronikkbransjen deltar, i tillegg til representanter fra flere ulike representanter og organisasjoner. Prisen for “Folkets mobil” stemmes frem av “oss forbrukere” og er et godt bilde på hva mannen og damen i gaten ser på som det beste produktet. Totalt deles det ut priser i ni kategorier.

huawei gt watch 2
Huawei GT Watch 2

Derfor er Huawei P30 Pro en vinner

I et marked der det stadig blir vanskeligere å finne på nye og bedre løsninger en dagens produkter, har Huawei klart å være innovative og løsningsorienterte, og leverer nye og nyttige funksjoner på løpende bånd.

Huawei P30 Pro kan blant annet imponere med en suveren batterikapasitet, et kamera som blåser de fleste konkurrentene av banen (hele 5x optisk zoom), topp ytelse i en kraftig prosessor, nydelig skjerm og en svært god pris!

 

 

Under ser du hva vi skrev om Huawei P30 Pro i vår oppsummering i topplisten for mobiltelefoner:

Jakter du den beste mobiltelefonen på markedet, så kommer du ikke utenom Huawei Mate 20 Pro. Det virker som om kineserne har et mål om å bryte nye barrierer hver gang de lanserer noe nytt, og med P30 Pro har de nærmest revolusjonert kamerateknologien i mobiltelefoner. Her får du en av de kraftigste prosessorene på markedet, en enorm skjerm med tynne rammer, et stort batteri som i tillegg lader vanvittig raskt (!!!) og som gir deg mulighet til å bruke mobilen som en powerbank, fingeravtrykkleser i skjermen, ansiktsopplåsning, og ikke minst det beste av alt- et helt rått kamera! Huawei P30 Pro tatt mobiltelefonen lengre enn noen andre og gir deg 5X optisk zoom og 10 ganger hybrid zoom. For ikke å snakke om nattmodusen som lar deg knipse detaljerte nattbilder håndstående selv i stummende mørke! Og nevnte vi at telefonen er vanntett?

Terningkast 6 hos Dinside, 10/10 fra Digi.no og 9.5/10 hos Tek.no I tillegg røsker mobilen med seg det som er av lovord fra internasjonale medier.

Ønsker du deg best mulig bilder, størst mulig batteri og en stor og nydelig skjerm som lar deg nyte filmer, bilder, spill og surfing på nett, da er Huawei P30 Pro mobilen for deg.