2/10

PROGUIDEN.NO

Topp ytelse til lav pris! Huawei P30 Lite er et råskinn!

Huawei setter standarden for hvor god en mobiltelefon kan bli selv blant budsjettmodellen! Huawei P30 Lite er en ulv i fåreklær! Huawei inntok for alvor mobilmarkedet i fjor vår da de lanserte sin heftige kameramobil Huawei P20 Pro, og siden den gang har salgstallene bare skutt i været. Men selv om Huawei raskt har blitt kjent

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 5. March 2020, 07:00 Tekst: Torbjørn Høstmark

Huawei setter standarden for hvor god en mobiltelefon kan bli selv blant budsjettmodellen! Huawei P30 Lite er en ulv i fåreklær!

Huawei inntok for alvor mobilmarkedet i fjor vår da de lanserte sin heftige kameramobil Huawei P20 Pro, og siden den gang har salgstallene bare skutt i været. Men selv om Huawei raskt har blitt kjent for sine heftige mobiltelefoner til og eksepsjonelt gode kamera, så har de ikke spart på kruttet hva gjelder mobiltelefoner i budsjettklassen heller. Tidligere i vår lanserte de flaggskipmodellen Huawei P30 Pro, og samtidig slapp de nyheten Huawei P30 Lite – lillebroren til P30 Pro.

Huawei P30 Lite tilbyr utrolig imponerende ytelse og likheter fra sine storesøsken, men til en langt lavere pris. På baksiden finner du tre kameraer; ett hovedkamera, et superzoom kamera og et ultravidvinkel kamera. I tillegg finner du andre smarte funksjoner som scenegjenkjennelse og språkoversettelse takket være kunstig intelligens (AI). Den fargerike full-HD skjermen er på hele 6,15″ og dekker hele fremsiden på telefonen, og frontkameraet på hele 24 megapiksler med AI for nye superselfieser, er elegant plassert i en liten dråpeformet leppe på toppen. Huawei P30 Lite er leveres i tre ulike farger (svart, hvit, blå), så her bør du kunne finne noe du liker.

For under 4000kr fremstår Huawei P30 Lite som et MEGET godt kjøpt – spesielt dersom du er glad i å ta bilder og selfies for å dele på Instagram, Facebook, eller på andre plattformer.