1/10

PROGUIDEN.NO

Få kontroll over hjemmet ditt med IMOU Cell Pro!

IMOU Cell Pro tar deg sove trygt om natten uansett hvor du er i verden. Ta kontrollen over huset med trådløs overvåkning! Følelsen av å reise hjemmefra og la verdisaker og huset bli igjen hjemme er ikke alltid like god. Med kriminelle bander som spesialiserer seg på å raide boligfelt og forsvinner over grensa raskere enn du

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 26. February 2020, 06:38 Tekst: Torbjørn Høstmark

IMOU Cell Pro tar deg sove trygt om natten uansett hvor du er i verden. Ta kontrollen over huset med trådløs overvåkning!

Følelsen av å reise hjemmefra og la verdisaker og huset bli igjen hjemme er ikke alltid like god. Med kriminelle bander som spesialiserer seg på å raide boligfelt og forsvinner over grensa raskere enn du rekker å si “regninger” baklengs, så er det ikke rart at salget av overvåkningskameraer har økt så my de siste årene.

IMOU Cell Pro er en rimelig inngangsbillett til trådløs overvåkning. Cell Pro er en startpakke hvor det følger med en basestasjon med mulighet for USB- eller skylagring, og et IMOU Cell Pro-kamera som filmer i Full HD (1080p). Oppsettet er enkelt og greit, og kameraet kobles til basestasjonen via WiFi. Opptakene gjøres enten til USB-lagringsenheten, eller direkte i skyen. Batteritiden er laaang og du slipper å bekymre deg for at kameraet skal ta kvelden når du er pågå en 14-dagers tur til Mallorca. Her er det snakk om 6 måneder mellom hvert batteribytte.

 

 

 

Krystallklare bilder og video

IMOU Cell Pro bruker infrarøde bevegelsessensorer som jobber sammen med en Full HD-sensor for å produsere krystallklare bilder og video med kvalitetsrik H.265 videokomprimering. Dette bidrar til at du bevarer et høyt detaljnivå, samtidig som innspillingene tar minimalt med lagringsplass.

IMOU Cell gjør jobben uten at du trenger å røre verken kamera elle basestasjonen, og kameraet aktiverer automatisk nattmodus så snart det blir mørkt eller dårlig belysning. Selv i mørket klarer kameraet å ta bilder/video inntil 10 meter, og takket være den infrarøde bevegelsessensoren vil IMOU Cell oppfatte alt som skjer innenfor et synsfelt på 110 grader. Dersom sensoren registrerer kroppsvarme, vil innspillingen starte automatisk, i tillegg vil det sendes et varsel til deg via IMOU-appen. Hvis du har flere kameraer aktivert, vil du få informasjon om hvilket kamera som oppfattet bevegelsen, og hvilket tidspunkt opptaket startet.

 

Enkel lagring – tilgjengelig overalt

Via USB-uttaket kan du koble til en ekstern harddisk på inntil 2TB, men du kan oss benytte skylagring som gir deg tilgang til filene overalt. IMOU Cloud er selskapets egen skylagringstjeneste som både er sikker og enkel i bruk. Her kan du velge mellom ulike abonnementer med 3 eller 7 dagers skylagringsintervall. Du får tilgang til å se gjennom alle opptak som er gjort de siste 3 eller 7 dagene avhengig av hvilket abonnement du velger. Opptakene finner du til enhver tid enkelt tilgjengelig i IMOU appen.

Kjenner du at det stresser deg å reise vekk mens huset står tomt, så kan IMOU Cell Pro være et veldig godt og trygt alternativ til å overvåke huset ditt. IMOU leverer et solid produkt til en god pris, og det er lettvint å utvide med flere kameraet dersom eller når du måtte ønske det. Anbefalt!