Jaybird Vista - de beste trådløse øreproppene til trening!

Jaybird Vista er sannsynligvis de beste trådløse øreproppene du kan få kjøpt. Disse trådløse øreproppene leverer på ALLE punkter!


Publisert: 04. December 2019, 11:49 Sist oppdatert: 04. December 2019, 12:08 Skribent: Torbjørn Høstmark

Jaybird var tidlig ute med å produsere såkalte "true wireless" ørepropper, og selv om de fikk mye skryt for sin 1.generasjon Jaybird Run, så var det likevel en del punkter som manglet. Jaybird fulgte opp med 2.generasjon av samme modell, Jaybird Run XT, og disse var en klar forbedring både når det gjaldt Bluetooth-stabilitet og batteritid, men der var fremdeles noe som skurret. Lyden kunne aldri helt måle seg med konkurrentene, og brukte du øreproppene til å se video, ble lyden ofte forsinket et halvt sekund slik at det i lengden ble slitsomt å bruke de til annet enn musikk.


I høst kom Jaybird med sin 3.generasjon trådløse ørepropper, Jaybird Vista, og her har de klart å kvitte seg med "problemene fra tidligere produkter og rett og slett perfeksjonert et allerede bra produkt.


Jaybird Vista byr på fantastisk lydkvalitet og en super app som gir deg mulighet til å tilpasse lyden etter egne preferanser. I tillegg kobles appen automatisk til Spotify slik at du kan lytte til ferdiglagde spillelister som Jaybird har laget i samarbeid med ambassadører og coacher.
Selve øreproppene sitter som støpt i øret takket være en liten "vinge" som holder de på plass, og i tillegg føles de behagelig på selv om du bruker de over lang tid sammenhengende. Det skader heller ikke at Vista er blant de mest diskrete øreproppene på markedet.

Batteritiden er på solide 6 timer, og det medfølgende ladeetuiet gir deg 10 timer ekstra. Ladeetuiet er sannsynligvis et av de mest kompakte på markedet og bidrar til at det lett å ta det med seg. Jaybird Vista har også støtte for hurtiglading, og kun 5 minutter lading er nok til å gi deg 1 time lytting.
Øreproppene kan kontrolleres via noen knapper på hver side av proppene, og de støtter både iOS og Android.

At de er vanntette kommer også godt med. Jaybird krysser egentlig av på alle punktene for hva vi ønsker oss ved et par solide trådløse ørepropper. Lang batteritid, god passform, diskret design, nydelig lydkvalitet og enkel betjening. Jaybird Vista fortjener en soleklar toppkarakter!
JayBird Vista
Vis alle priser
Kr 0,- PROGUIDEN.NO

Anbefalte alternativer

Jabra Elite Active 65t - Copper Blue
Vis alle priser
Kr 1690,- PROGUIDEN.NO
Apple AirPods (2019) + Wireless Charging Case
Vis alle priser
Kr 1888,- PROGUIDEN.NO
Sony WF-1000XM3 - Silver
Vis alle priser
Kr 1790,- PROGUIDEN.NO