Beste luftrenser – Best i test luftrenser 2019!

Vi gir deg oversikten over de beste og mest effektive luftrenserne på markedet i dag! Sliter du med ømfintlige luftveier, astma, allergi eller andre luftveisplager, da kan en luftrenser være gull verdt. En luftrenser kan nemlig være et effektivt hjelpemiddel for å forebygge luftveisinfeksjoner og luftbårne sykdommer. Luftrenseren bidrar nemlig ikke bare til å fjerne

Publisert: 4. February 2020, 03:12 Sist oppdatert: 6. July 2020, 03:47 Tekst: Torbjørn Høstmark

Vi gir deg oversikten over de beste og mest effektive luftrenserne på markedet i dag!

Sliter du med ømfintlige luftveier, astma, allergi eller andre luftveisplager, da kan en luftrenser være gull verdt.

En luftrenser kan nemlig være et effektivt hjelpemiddel for å forebygge luftveisinfeksjoner og luftbårne sykdommer. Luftrenseren bidrar nemlig ikke bare til å fjerne støvpartikler fra luften, men den fjerner også bakterier og virus!

Dette bør du se etter når du velger en luftrenser

Kapasitet
Luftrensere kommer i ulike størrelser og med ulik kapasitet. Noen typer egner seg for større rom, mens andre er beregnet for mindre rom. Tenk derfor nøye gjennom hvor du primært kommer til å benytte luftrenseren, og velg heller to mindre til to forskjellige rom, enn en med kapasitet som overgår rommet den skal brukes i.

Innstillinger
De fleste luftrensere kommer med en rekke ulike innstillinger som gjør det enkelt å finne en innstilling for ulike rom, behov og ønsker.

Lydnivå
En luftrenser benyttes ofte på soverom og i stuer, og det er ønskelig at den skal være så stillegående som mulig.

Timer
En timer gjør det enkelt å stille inn når luftrenseren skal skru seg på/av uten at du trenger å gjøre dette manuelt.

Energibruk
Luftrenseren bør bruke så lite energi som mulig, samtidig som den skal gjøre en tilfredsstillende jobb med å rense luften.

Filter
Kvaliteten på luftrensere varierer like mye som alt annet, og det er avgjørende at luftrenseren jar et godt filter til å filtrere ut partikler og støv.

I oversikten under har vi funnet frem til de beste luftrenserne på markedet i dag. Vurderingene er gjort på bakgrunn av tester og kundevurderinger fra bruker. Uansett hvilken av disse du velger, så er du garantert et godt produkt!