Beste mobiltelefon – best i test mobiltelefon!

Vi har funnet frem til de 10 beste mobil kjøpene på markedet i ulike prisklasser. Her er det garantert noe som passer deg! Er du på jakt etter ny mobiltelefon? Aldri har det vært bedrr å være forbruker! I 2019 kan du glede deg over toppmodeller med helt rå spesifikasjoner, og billig-telefoner som gir deg […]

Publisert: 21. February 2020, 03:42 Sist oppdatert: 25. January 2021, 09:57 Tekst: torbjornhb

Vi har funnet frem til de 10 beste mobil kjøpene på markedet i ulike prisklasser. Her er det garantert noe som passer deg!

Er du på jakt etter ny mobiltelefon? Aldri har det vært bedrr å være forbruker! I 2019 kan du glede deg over toppmodeller med helt rå spesifikasjoner, og billig-telefoner som gir deg enormt mye for pengene! Vi har funnet frem til de 10 beste telefonene på markedet i ulike prisklasser. Her er det garantert noe som passer deg:

Synes du at mobiltelefoner har blitt dyre? På starten av 2000-tallet kostet en Nokia 3310 drøyt 2000kr, mens nå kan du kjøpe deg en «toppmodell» til samme prisen! Utviklingen går rivende raskt i IT-verdenen, og det bidrar til at prisene presses stadig lavere samtidig som du får bedre produkter.

Mens Apple og Samsung har herjet topplistene i mange år, ser vi nå en økende trend med sterke kinesiske merker som med svært gode telefoner til meget konkurransedyktige priser, tar en betydelig jafs av markedet. Huawei er i vinden som aldri før og vokser raskest av alle, mens «lille» Xiaomi jakter de på oppløpssiden.

Her er våre 10 anbefalinger for 2019: