Nettbrettet for hele familien!

Huawei leverer et nettbrett som kan brukes av hele familien med hver sin brukerprofil - og det til en billig penge!

Publisert: 27. September 2019, 05:39 Sist oppdatert: 09. December 2019, 06:13 Skribent: Torbjørn Høstmark

Det er ikke mange år siden ALLE i familien skulle ha sitt eget nettbrett, men nå er det mer vanlig at flere deler på ett nettbrett. Nye funksjoner som  støtte for flere brukere gjør det lettere for flere familiemedlemmer kan opprette sin egen private konto på samme nettbrett – helt uten risiko for at andre ser hva du surfer på, hvilke bilder du har installert eller hva du spiller.

De kraftigste nettbrettene med den nyeste teknologien og heftigste maskinvaren koster mange tusen kroner, men dette er gjerne nettbrett som er ment for tungt bruk og er som regel mye kraftigere enn den gjennomsnittlige brukeren har behov for. Hører du til blant de som bruker nettbrettet aller mest til å surfe på nettet, lese nettaviser, se YouTube-videoer, slappe av med en serie eller film på Netflix, eller se gjennom bilder, etc.? Da bør du virkelig vurdere hvor kraftig nettbrett du egentlig trenger.

Huawei MediaPad T3 er et nettbrett som antageligvis vil oppfylle kravene til en svært stor del brukere. Her får du et stort nettnett i et lite format og lav vekt. Den flotte HD-skjermen på 9,7» leverer klare og livnære farger og har en bred og fin synsvinkel. Baksiden er produsert i anodisert aluminimum og bidrar til å gi nettbrettet en premium-følelse og et nydelig utseende.

Den 4-kjernes prosessoren håndterer alle hverdagslige oppgaver uten problemer, og klarer også å dra deg gjennom en mengde spill og ressurskrevende programmer. MediaPad T3 kommer med innebygd 16GB lagring, noe som ikke er mye, men så støtter den også minnekort opp til 128GB – en billig og lur investering.

Operativsystemet er bygget på Android 7 med Huawei sitt eget grensesnitt, EMUI 8.0, på toppen. Her får du tilgang til alt av apper fra Google Play.

Batteriet er på solide 4800 mah og gir deg batteritid for mange timer med underholdning, og nettbrettet lades enkelt med den medfølgende micro-USB kabelen.

For 1490kr er Huwei MediaPad T3 et særdeles godt kjøp som vi ikke ville nølt med å kjøpe dersom vi skulle kjøpt et nettbrett til familien – eller til deg selv eller noen andre.


Huawei MediaPad T3 10 WIFI/2GB/16GB
Vis alle priser
Kr 1490,- PROGUIDEN.NO


Anbefalte alternativer

Lenovo Tab M10 Full HD WiFi 3GB + 32GB
Vis alle priser
Kr 1779,- PROGUIDEN.NO
Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Silver
Vis alle priser
Kr 2189,- PROGUIDEN.NO