0/10

PROGUIDEN.NO

Huawei MediaPad T3 – Nettbrettet for hele familien!

Huawei leverer et nettbrett som kan brukes av hele familien med hver sin brukerprofil – og det til en billig penge! Det er ikke mange år siden ALLE i familien skulle ha sitt eget nettbrett. I dag er det derimot mer vanlig at flere deler på ett felles nettbrett. Nye funksjoner som støtte for flere brukere

Publisert: 26. February 2020, 04:53 Sist oppdatert: 30. September 2021, 09:52 Tekst: Torbjørn Høstmark

Huawei leverer et nettbrett som kan brukes av hele familien med hver sin brukerprofil – og det til en billig penge!

Det er ikke mange år siden ALLE i familien skulle ha sitt eget nettbrett. I dag er det derimot mer vanlig at flere deler på ett felles nettbrett. Nye funksjoner som støtte for flere brukere gjør det lettere for flere familiemedlemmer å opprette sin egen private konto på samme nettbrett. På denne måten unngår du risikoen for at andre ser hva du surfer på, hvilke bilder du har installert eller hva du spiller.

De kraftigste nettbrettene med den nyeste teknologien og heftigste maskinvaren koster mange tusen kroner. Dette er nettbrett beregnet for tungt bruk og er som regel kraftigere enn hva den gjennomsnittlige bruker har behov for. Hører du til blant de som bruker nettbrettet aller mest til å surfe på nettet, lese nettaviser, se YouTube-videoer, slappe av med en serie eller film på Netflix? Da bør du virkelig vurdere hvor kraftig nettbrett du egentlig trenger.

Huawei MediaPad T3
Huawei MediaPad T3 er det perfekte nettbrett for hele familien.

 

Bra til det meste

Huawei MediaPad T3 er et nettbrett som antageligvis vil oppfylle kravene til de fleste brukere. Her får du et stort nettbrett i et lite format og med lav vekt. Den flotte HD-skjermen på 9,7″ leverer klare og livnære farger og har en bred og fin synsvinkel. Baksiden er produsert i anodisert aluminimum, og bidrar til å gi nettbrettet en premium-følelse og et nydelig utseende.

Den 4-kjernes prosessoren håndterer alle hverdagslige oppgaver uten problemer. Den er også kraftig nok til å takle mange spill og ressurskrevende programmer. Huawei MediaPad T3 kommer med innebygd 16GB lagring og støtter minnekort opp til 128GB. Operativsystemet er bygget på Android 7 med Huawei sitt eget grensesnitt, EMUI 8.0, på toppen. Her får du tilgang til alt av apper fra Google Play.

Batteriet er på solide 4800 MAh og gir deg batteritid for mange timer med underholdning. Nettbrettet lades enkelt med den medfølgende micro-USB kabelen.

For 1490kr er Huwei MediaPad T3 et særdeles godt kjøp som vi ikke ville nølt med å kjøpe dersom vi skulle kjøpt et nettbrett til familien – eller til deg selv eller noen andre.