Full pakke fra TV-giganten Philips! Hils på Philips 7-serien

Philips “The One” lever opp til navnet og leverer kort og godt full pakke i sine nye modellserie! Philips har lenge vært å regne som en av de største aktørene i et hardt presset TV-market, og denne gangen har de virkelig gjort alvor av å produsere en TV som stiller alle krav. Philips 7-serie har

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 5. March 2020, 08:15 Tekst: Torbjørn Høstmark

Philips “The One” lever opp til navnet og leverer kort og godt full pakke i sine nye modellserie!

Philips har lenge vært å regne som en av de største aktørene i et hardt presset TV-market, og denne gangen har de virkelig gjort alvor av å produsere en TV som stiller alle krav.

Philips 7-serie har bestandig ost av kvalitet, men som med det meste annet må man som regel holde igjen på noen av spesifikasjonene for å unngå skyhøye kostnader. Med den nye Philips 7-serien, så ser det ut som at ingeniør-teamet hos Philips hel glemte å kutte på listen over fancy og flotte funksjoner, samtidig så stoppet prislappen relativt tidlig.

 

Heftig utstyrsliste

Philips 7-serie har mye moro å by på. “The One” har så klart 4K-oppløsning, HDR støtte, innebygd Android Smart TV og støtte for mange kjente appen som Spotify, Netflix, Viaplay, HBO, etc.. Philips var tidlig ute med å tilby Ambilight, en lys-teknologi som benytter små LED-dioder på baksiden av TV-en til å lyse opp veggen bak TV-en, og som endrer seg i takt med det som vises på selve skjermen. Dette bidrar til et unike fargespill og en lyssetting som skaper harmoni og stemning i rommet. For å maksimere stemningen har Philips også utstyrt TV-en med Atmos 3D-lyd.

Selve TV-en fremstår svært pen i et elegant sølvfarget design som får TV-en til å fremstå mye dyrere enn det den egentlig er. Philips 7-serie er tilgjengelig i flere ulike størrelser – helt fra 50″ til 70″.

Smart og enkel i bruk

Philips 7-serien kommer med siste utgave av Android 9.0 som er enklere enn noen gang å bruke. For å gjøre det hele enda mer brukervennlig, har TV-en også støtte for Google Assistant stemmestyring slik at du kan bruke stemmen til å skifte kanal, justere volum, søke opp TV-serier og filmer, etc..

Enestående bilde- og lydkvalitet

Philips har alltid vært gode på dette området, men tidligere har de hatt tendenser til å ha litt for kraftig fargegjengivelse og overdrevne farger. “The One” leverer mye mer naturtro farger, et skarpere bilde og flottere kontraster. HDR10+ støtten sørger for at du får best mulig kvalitet på streamingtjenester som Netflix og Amazon.
Lydkvaliteten er også på øverste hylle. De innebygde høyttalerne byr på en surroundeffekt som imponerer med tanke på hvor små de egentlig er. En egen HDMU ARC-utgang gjør det enkelt å koble TV-en til en kompatibel lydplanke eller høyttalere.

Et av de beste kjøpene i TV-verdenen

Philips 7-serien er uten tvil et at de beste TV-kjøpene i dagens hardt pressede TV-marked. Her får du i pose og sekk uten å måtte betale en månedslønn. For alle som liker å nyte en god TV-serie eller en engasjerende film, så er Philips “The One” virkelig en soleklar anbefaling”

Finn frem popcornet og kjør film!