Råflott pulsklokke for den design bevisste!

Garmin Venu er klokken for deg som ønsker å kombinere avanserte treningsfunksjoner med råflott design!


Publisert: 06. January 2020, 15:36 Sist oppdatert: 06. January 2020, 15:52 Skribent: Torbjørn Høstmark

Er du på jakt etter en god pulsklokke som kan holde oversikten over alt du foretar deg i løpet av dagen, hvor mange skritt du tilbakelegger, pulsen din, søvnen, vise deg smartvarsler fra mobilen, værmeldingen, lytte til musikk gjennom trådløse ørepropper, eller bare vise klokken, MEN, du har et krav om at den skal SE bra ut? Da kan Garmin Venu være den perfekte klokken.

Til tross for at Garmin Venn ikke er den mest avanserte klokken i Garmin sin produktlinje, så vil den antageligvis dekke behovet til de aller fleste forbrukere.

Garmin Venu ble lansert samtidig med Vivoactive 4, og bortsett fra skjermen så er klokkene 100% identisk.  Venu er utstyrt med en fargerik og flott AMOLED skjerm, mens Vivoactive bruker en tradisjonell MIP-skjerm.


 
Garmin Venu kommer med en rekke funksjoner som gjør klokken perfekt for en aktiv hverdag og for deg som elsker å trene, samtidig som du vil ha "en klokke til alt". Her er de viktigste funksjonene:


 • Musikk: Lagre og spill av opptil 500 på sanger på klokken. Støtte for Spotify og Deezer (Amazon Music i utvalgte land). Klokken kobles til trådløse Bluetooth-hodetelefoner (selges separat).
 • 3.generasjon Garmin Elevate-pulsmåler på håndleddet for puls–oksygen-akklimatisering. Funksjonen lar deg overvåke blodoksygenmetningen.
 • Ny ekstra knapp som fungerer som tilbake-, meny- og runde-knapp.
 • NYTT: GPS-chipset. Venu og Vivoactive oppdateres med det samme Sony GPS-chipset som Fenix- og Forerunner modellene kom med tidligere i år. Dette skal gi bedre batteritid og nøyaktighet.
 • Følg animerte treningsøvelser direkte på klokken.
 • Opprett egne treningsprogram med animerte øvelser som guider deg gjennom hele økta.
 • Nye forhåndsinstallerte programmer for Yoga og Pilates med steg-for-steg guide for hvordan du skal gjennomføre det.
 • Connect IQ utviklere har mulighet til å lage "live" urskiver for Vume.
 • RespirasjonssporingHolder oversikt over hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.
 • Hydreringssporing: Hjelper deg å holde kontroll på væskeinntaket i løpet av dagen ved og enkelt la deg loggførehvor mye du drikker hver dag og å se hvor konsekvent du er fra dag til dag.
 • Ny funksjon som estimerer hvor mye du svetter i løpet av økta. Dette skal gjøre det enkelre å holde kontroll på væskeinntaket.
 • Body Battery gir deg innsikt i kroppens energireserver ved å overvåke pulsvariasjon, stress, søvn og andre data, som måler når du er klar til å være aktiv eller når du bør hvile.
 • Garmin Pay. Kontaktløs betalingsløsning som enkelt lar deg betale med klokken og la penger og kort ligge igjen hjemme.
 • Bedre batteritid. For Venu; opptil 5 dager i standby og 6 timer med GPS og musikk tilkoblet. For Vivoactive 4 45mm; opptil 8 dager i standby og 6 timer med GPS og musikk tilkoblet. For Vivoactive 4 40mm; opptil 7 dager i standby og 5 timer med GPS og musikk tilkoblet.


Smartklokke og pulsklokke

Garmin Venu har en begrenset mengde smartfunksjoner, men gjør det viktigste som å støtte varsler fra mobilen, den kan styre musikken fra telefonen, du kan legre offline spillelister fra Spotify direkte på klokka, betale trådløst med klokka, og du kan installere en god del ulike appen fra Garmin sin egen app-butikk. 

Klokken har det meste når det kommer til hardware, og har innebygd sikkerhets- og sporingsfunksjon, GPS, Glonass, Galileo, barometer, gyroskop, termometer, akselerometer og kompass.

Garmin Venu passer best til "hverdags-trening" og til alle som ikke har behov for de mest avanserte funksjonene som du finner i Garmins sports- og multisportklokker. Det er imponerende at Garmin har klart å holde batteritiden så god på en så kraftig og lyssterk skjerm, og i tillegg leverer klokken svært gode resultater i alle tester.

Skal du kjøpe deg ny klokke i år, enten en smartklokke eller en pulsklokke, så er Garmin Venu er supert valg!

Garmin Venu Light Sand/Rose Gold
Vis alle priser
Kr 3690,- PROGUIDEN.NO

Anbefalte alternativer

Venu™
Vis alle priser
Kr 4099,- PROGUIDEN.NO