Beste trådløse håndstøvsuger - best i test trådløse håndstøvsugere!

Gjør støvsugingen både lettere og morsommere med en effektiv trådløs støvsuger. Her er våre favoritter!

Publisert: 13. November 2019, 06:37 Sist oppdatert: 02. December 2019, 15:59 Skribent: Torbjørn Høstmark

Støvsuging er en av de tingene som er mer en nødvendighet enn noe man gjør for moro, men faktisk kan denne "aktiviteten" nesten bli moro! Den tradisjonelle støvsugeren har fått sterk konkurranse fra de mer moderne trådløse støvsugerne, og når både brukervennlighet, effektivitet og pris står på sistnevntes side, så er det ingen grunn til ikke å velge en trådløs støvsuger.

En trådløs støvsuger er ikke avhengig av ledning koblet til et strømuttak for å fungere. Disse maskinene drives av et oppladbart batteri og "lagres" i en fast ladedokk slik at den alltid er klar til bruk når du behøver den. 

Begrensningen til slike støvsugere kan være batteritiden, men også dette har etterhvert blitt så bra at du rekker over selv store boliger med de beste trådløse støvsugerne. 

Dette må du tenke på

Kvaliteten på jobben som utføres er som med alt annet, det varierer fra produkt til produkt. Hvor godt rengjør støvsugeren tepper, parkett, fliser eller andre gulvbelegg? Hvor enkelt er det å komme til i kroken, under møbler, i trapper, eller andre utfordrende steder? Hvor mye støy lager støvsugeren? Og hvor lenge varer batteriet egentlig?

I oversikten under har vi gått gjennom en rekke tester fra kjente forbrukernettsteder, samtidig som vi har tatt høyde for mange kundevurderinger. Alle modellene under har fått svært gode tilbakemeldinger og kan regnes som et trygt og godt kjøp. 

1

Dyson V11 Absolute

10 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 6790,-
2

Philips Speedpro Max FC6823/01

10 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 4490,-
3

Xiaomi Roidmi Cordless Vacuum cleaner F8

9 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 2690,-
4

Bosch Athlet BCH6ZOOO

9 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 2340,-
5

Electrolux EER77SSM

8 / 10 PROGUIDEN.NO
Gå til nettbutikk
Kr 1319,-