Ubiquiti Amplifi HD – lynraskt nettverk i alle etasjer!

Ubiquiti Amplifi HD leverer lynraskt nettverk i alle husets etasjer, og sørger for at ordet «nettverkstrøbbel» kan elimineres i husstanden! En sikker vinner i hjemmet!  Sliter du med tregt hjemmenettverk, hyppige tilkoblingsbrudd, overbelastet nettverkslinje eller dårlig dekning? For det første; Du er ikke alene! For det andre; det finnes en løsning.   Trådløs router med

Publisert: 9. March 2020, 11:06 Tekst: Torbjørn Høstmark

Ubiquiti Amplifi HD leverer lynraskt nettverk i alle husets etasjer, og sørger for at ordet «nettverkstrøbbel» kan elimineres i husstanden! En sikker vinner i hjemmet! 

Sliter du med tregt hjemmenettverk, hyppige tilkoblingsbrudd, overbelastet nettverkslinje eller dårlig dekning? For det første; Du er ikke alene! For det andre; det finnes en løsning.

 

Trådløs router med mange muligheter

Ubiquiti Amplifi HD er en liten og diskret router som sørger for å eliminere ordet «nettverksproblemer» i hjemmet. Denne vesle saken gjør svært lite ut av seg, men kan være redningen for alle som irriterer seg over dårlig nett. Ubiquiti Amplifi HD kan brukes som en frittstående nettverksrouter eller utvides med Mesh-repeater å fungere som et aksesspunkt i Amplifi HD-systemet.

Ubiquiti Amplifi HD har mange tilkoblingsmuligheter.

Lynrask!

Ubiquiti Amplifi HD byr på overføringshastigheten på opptil 1750 Mbit/s og sender over både 5 HGz og 2,4 GHZ. I TEK.no sin test av 6 ulike routere, var det Ubiquiti Amplifi HD som leverte klart best resulatater. Nærmest routeren ble det målt 450 Mbit/sek, og de fleste andre stedene det ble utført målinger, lå hastigheten på 100 Mbit/sek.

En annen ting vi liker godt er at selve hovedenheten (routeren) og satellittene som plasseres ulike steder i huset, ikke har noe dedikert bånd til å bruke til trafikken mellom seg, og de oppfører seg dermed som rekkeviddeforlengere. Dette gjør at du slipper å bytte nettverk etter hvert som du beveger deg rundt, og du vil få et sømløst nettverk i hele huset uten at tilkoblingen faller ut i tide og utide.

Ubiquiti Amplifi HD leverer meget rask nettverkshastighet nesten uansett hvor i huset du befinner deg.

 

Oversiktlig og enkel i bruk

Routeren får skryt for å være veldig enkel å installere. Etter å ha lastet ned den tilhørende appen, er det bare å plugge routeren i strømuttaket og å koble til Internett å følge instruksene på skjermen. Etter noen minutter er alt klart! Appen gir deg også full tilgang til innstillinger og endringer dersom du ønsker å endre på standardoppsettet. Ubiquiti Amplifi HD Router har også en praktisk touchskjerm som viser for eksempel klokke, nettverksstatus, hastighet eller WiFi-informasjon.

 

Full kontroll

Appen gir deg full kontroll på nettverket, og du kan ved hjelp av noen få tastetrykk sette opp foreldrekontroll, gjestenettverk, administrere DHCP-innstillinger, angi MAC-adressefiltre, gjøre nettverksdiagnostikk og avansert portkontroll. Ønsker du å legge til flere aksesspunkter, kan også dette gjøres enkelt gjennom appen.

Appen gir deg full kontroll på nettverket, og du kan opprette et eget gjestenettverk med begrenset tilgang dersom du ønsker.

Et sikkert valg

Er du på jakt etter en nyt router, eller kanskje bare sliter med dårlig dekning, og ikke en gang vet at en god router faktisk kan løse deler av problemet? Da kan Ubiquiti Amplifi HD være en meget god anbefaling! Her er det mye fart for pengene, og vi tror du vil bli meget godt fornøyd.