10/10

PROGUIDEN.NO

Bose HeadPhones 700 – disse er for musikkelskeren!

Bose HeadPhones 700 er hodetelefonene som gir selv musikkelskere gåsehud og følelsen av å ha U2 eller Bruce Springsteen i stua! Bose var lenge kongen av støydempende hodetelefoner. Flaggskipet QuietComfort tok de hjem seier etter seier i ulike tester og har blitt lovpriset blant brukerne. Bose har fått mye skryt for å lage hodetelefoner som klarer

Publisert: 7. February 2020, 06:43 Sist oppdatert: 30. September 2021, 09:52 Tekst: Torbjørn Høstmark

Bose HeadPhones 700 er hodetelefonene som gir selv musikkelskere gåsehud og følelsen av å ha U2 eller Bruce Springsteen i stua!

Bose var lenge kongen av støydempende hodetelefoner. Flaggskipet QuietComfort tok de hjem seier etter seier i ulike tester og har blitt lovpriset blant brukerne. Bose har fått mye skryt for å lage hodetelefoner som klarer å kombinere støydemping og lydkvalitet samtidig som de er komfortable.

Hodetelefoner er noe du gjerne bruker i lang tid sammenhengende. Sitter du på et fly over Atlanteren på vei til USA, vil et tyngre par hodetelefoner raskt kjennes klamme og trykkende. Med QuietComfort var det sjeldent slik. Med Bose HeadPhones 700 er det aldri slik.

Bose HeadPhones 700

Konkurrenten gjorde Bose bedre

For noen år siden fikk Bose kraftig konkurranse da Sony lanserte sine meget flotte Sony MDR-1000X hodetelefoner. Disse hodetelefonene har nå kommet i en 3.utgave og splitter musikkelskere over hele kloden.   Noen elsker Sony, andre elsker Bose. Begge produsentene vinner tester for sine produkter, men Sony har etterhvert festet et lite overtak. Mens Bose lenge har vært best på komfort og støydemping, har Sony vært ledende på lydkvalitet. I den 3. versjonen av Sont MDR-1000X, var både lydkvalitet, støydemping, komfort, og ikke minst batteritid, i en egen klasse. Bose tapte terreng for sin argeste konkurrent.

Men så våknet Bose fra dvalen. Opp av designerlommene trakk de Bose HeadPhones 700. En helt ny hodetelefon som kjemper om å ta tilbake tronen som det ubestridte valget blant hodetelefoner.

Bose HeadPhones 700
Sony MX 1000 M3 til venstre. Bose HeadPhones 700 til høyre.

 

Dette er Bose HeadPhones 700

Bose HeadPhones 700 bygger på en helt ny “plattform” og skiller seg sterkt designmessig fra de tidligere Bose QuietComfort. Denne modellen har fått et slankere design og større puter. Betjeningen gjøres enkelt via touchkontroller på siden av øreklokkene og responsen er upåklagelig. Det samme er komforten som Bose allerede er kjent for. Batteritiden er oppgitt til 20 timer med trådløs avspilling og aktiv støydemping aktivert.

Støyedmpingen er også bedre enn noen gang. Der Sony faktisk hadde dratt i fra Bose med sine MDR-1000X3, har Bose nå akselerert og kjørt forbi sin argeste konkurrent. Det samme gjelder lydkvaliteten for både musikk og samtaler. Dette gjør at Bose HeadPhones 700 ikke bare egner seg til å nyte timesvis med musikk, men kan også fungere ypperlig til jobb og i støyende kontorlandskap. Du får også mulighet til å justere lydbildet og støydempingen slik du selv ønsker det via en app du laster ned på telefonen.

Bose HeadPhones 700

 

 

TEK.no skriver i sin konklusjon:

“Summa summarum er Bose NCH 700 den beste kombinasjonen av støydemping, lyd og funksjoner i noe trådløst sett hodetelefoner i dag”.

De kroner Bose HeadPhones 700 med 9/10. At det ikke gis 10/10 skyldes den høye lanseringsprisen.I dag koster de samme hodetelefonene bare koster 3490,-!

 

Et sikkert valg

Elsker du musikk og jakter på den beste kombinasjonen av lydkvalitet, støydemping, passform og komfort, batteritid og funksjonalitet, da bør Bose HeadPhones 700 ligge høyt på ønskelisten. Disse er uten tvil vårt førstevalg.