1/10

PROGUIDEN.NO

Jaybird Vista – de beste trådløse øreproppene til trening!

Jaybird Vista er sannsynligvis de beste trådløse øreproppene du kan få kjøpt. Disse trådløse øreproppene leverer på ALLE punkter! Jaybird var tidlig ute med å produsere såkalte “true wireless” ørepropper, og selv om de fikk mye skryt for sin 1.generasjon Jaybird Run, var det likevel en del punkter som manglet. Jaybird fulgte opp med 2.generasjon

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 12. March 2020, 04:24 Tekst: Torbjørn Høstmark

Jaybird Vista er sannsynligvis de beste trådløse øreproppene du kan få kjøpt. Disse trådløse øreproppene leverer på ALLE punkter!

Jaybird var tidlig ute med å produsere såkalte “true wireless” ørepropper, og selv om de fikk mye skryt for sin 1.generasjon Jaybird Run, var det likevel en del punkter som manglet. Jaybird fulgte opp med 2.generasjon av samme modell, Jaybird Run XT. Disse var en klar forbedring både når det gjaldt Bluetooth-stabilitet og batteritid, men det var fremdeles noe som manglet. Lyden kunne aldri helt måle seg med konkurrentene, og lyden var ofte forsinket når de ble brukt under videoavspilling.

I høst kom Jaybird med sin 3.generasjon trådløse ørepropper, Jaybird Vista. Her har de klart å kvitte seg med problemene fra tidligere produkter og rett og slett perfeksjonert et allerede bra produkt.

Jaybird Vista

 

Fabelaktig lyd – full kontroll!

Jaybird Vista byr på fantastisk lydkvalitet og en super app som gir deg mulighet til å tilpasse lyden etter egne preferanser. I tillegg kobles appen automatisk til Spotify slik at du kan lytte til ferdiglagde spillelister som Jaybird har laget i samarbeid med ambassadører og coacher.

Jaybird Vista

God passform og lang batteritid

Selve øreproppene sitter som støpt i øret takket være en liten “vinge” som holder de på plass. I tillegg føles de behagelig på selv om du bruker de over lang tid. Det skader heller ikke at Vista er blant de mest diskrete øreproppene på markedet.

Batteritiden er på solide 6 timer, og det medfølgende ladeetuiet gir deg 10 timer ekstra. Ladeetuiet er sannsynligvis et av de mest kompakte på markedet og gjør det lett å ta de med seg. Jaybird Vista har også støtte for hurtiglading. Kun 5 minutter lading er nok til 1 time lytting.

Øreproppene kan kontrolleres via noen knapper på hver side av proppene og støtter både iOS og Android.

Jaybird krysser egentlig av på alle punktene for hva vi ønsker oss ved et par solide trådløse ørepropper. Lang batteritid, god passform og et diskret design. Lydkvaliteten er super, appen gjør det enkelt å tilpasse lydkvaliteten, og betjening er enkel. At Vista er vanntette kommer også godt med. Jaybird Vista fortjener en soleklar toppkarakter!