1/10

PROGUIDEN.NO

En perfekt PC for den kreative!

Ser du etter den “ultimate” PCen til bruk på farten, som student, designer, illustratør eller bare hverdagsbruk? Ta en titt på Lenovo YOGA C930. Lenovo var tidlig ute med å lage 2-i-1 PCer som lot deg flippe skjermen 180 grader slik at du også kunne benytte den som et nettbrett. En annen fordel med denne løsningen

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 30. September 2021, 09:52 Tekst: Torbjørn Høstmark

Ser du etter den “ultimate” PCen til bruk på farten, som student, designer, illustratør eller bare hverdagsbruk? Ta en titt på Lenovo YOGA C930.

Lenovo var tidlig ute med å lage 2-i-1 PCer som lot deg flippe skjermen 180 grader slik at du også kunne benytte den som et nettbrett. En annen fordel med denne løsningen er at PC-en i seg selv fungerer som et praktisk stativ hvis du benytter maskinen til å se film eller bilder.

Lenovo har vært en av de ledende kreftene i dette markedet, og de har høstet mye god kritikk for flere av maskinene sine i løpet av de siste årene. I motsetning til flere konkurrerende merker som har gjort det sterkt i markedet for ultraportable laptoper, så har Lenovo klart å holde prisene lave, samtidig som de leverer en heftig utstyrsliste.

 

 

Lenovo YOGA C930 holder heller ikke tilbake på godene, og her får du solide spesifikasjoner i en svært tynn og lett innpakning. Maskinen har en 13,9″ stor skjerm med smale rammer som utnytter skjermarealet maksimalt. På det tykkeste måler den 1,49 cm og vekten klokker inn på 1,38 kg. Lenovo YOGA C930 kjører 8.generasjon Intel Core i7 8550U 1,8GHZ prosessor, med en Max Turbo-hastighet på 4 GHZ. I tillegg leveres den med 16 GB RAM, 256 GB harddisk, en nydelig høyoppløst (1920×1080) berøringsskjerm og imponerende gode lyd gjennom Dolby Atmos høyttalerne. Og noe av det beste; den kommer med en PENN!

Den ultimate allrounder!

Lenovo YOGA C930 er kanskje den ultimate “allrounder-maskinen”, for det er vanskelig å komme utenom at denne maskinen er kraftig nok, lett nok, og smart nok – til å dekke behovet til en rekke ulike type brukere. Den lave vekten gjør det lett å ta den med på farten, den praktiske utformingen gjør det behagelig å sitte med maskinen på fanget å surfe på Internett i nettbrett-modus, og den lange batteritiden samt den integrerte pennen er perfekt for studenter eller kreative sjeler som har behov for lang batteritid og mulighet for å ta notater, tegne, etc..

Perfekt for underholdning 

Lenovo YOGA C930 er perfekt for underholdning, enten du ønsker å se video, bilder eller lytte til musikk. Den store og detaljrike HD-skjermen med Dolby Vision teknologi, sørger for at du kan lene deg tilbake å nyte bildene slik de er ment å være. Sammen med Dolby har Lenovo skapt bransjens første høyttalersystem som passer inn i det fleksible festet og sørger for kraftig og god lyd i alle retninger.

 

Ekstremt mye for pengene

Skal vi oppsummere Lenovo YOGA C930 så kan vi gjøre det kort med noen få setninger:

“Kraftig og godt utstyrt, nydelig slankt- og lett design, fantastisk skjerm og lydkvalitet, god batteritid, herlig praktisk penn (!!!), og meget godt priset!”

Til slutt: 

Lenovo YOGA C930 kommer i flere ulike konfigurasjoner med kraftigere/mindre kraftig prosessor, mer/mindre RAM, større/mindre harddisk, etc. Alle disse maskinene bygger på den samme “kroppen” og deler de aller fleste av funksjonene. Noen av alternativene ser du under.