1/10

PROGUIDEN.NO

Sunn og rask matlaging med Philips Airfryer!

Elsker du fritert mat? Grillet, stekt eller ristet? Denne maskinen fra Philips gir deg både sprøere og sunnere resultat! Det er vanskelig å fornekte at det stekte potetbåter, pommes frites, grillet kylling, eller andre stekte/friterte matvarer smaker godt. Dessverre er også denne maten noe av det verste vi kan spise ettersom oljen som benyttes til

Publisert: 4. February 2020, 03:06 Sist oppdatert: 5. March 2020, 06:57 Tekst: Torbjørn Høstmark

Elsker du fritert mat? Grillet, stekt eller ristet? Denne maskinen fra Philips gir deg både sprøere og sunnere resultat!

Det er vanskelig å fornekte at det stekte potetbåter, pommes frites, grillet kylling, eller andre stekte/friterte matvarer smaker godt.

Dessverre er også denne maten noe av det verste vi kan spise ettersom oljen som benyttes til frityr, stek og grill gjerne er full av mettede fettsyrer som kan være skadelig for helsen, og i tillegg fører med seg en rekke unødvendige kalorier. Heldigvis finnes det en “løsning” som gjør at du unngår dette problemet.

Tilbered maten sunt og enkelt

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 er en praktisk kjøkkenmaskin som lar deg steke, grille og riste favorittrettene dine på en enkel og sunn måte.

I en Airfryer tilberedes maten nesten helt uten olje, mens resultatet likevel blir som om maten skulle vært fritert. Du får med andre ord en sprø og sunnere rett med mye mindre fettinnhold!

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 er en kompakt maskin med stor kapasitet som gjør det mulig å tilberede en hel kylling eller opptil 1,4 kg pommes frites på en gang. Den har en egen funksjon som sørger for å holde maten varm inntil den skal serveres, og den er lett å rengjøre takket være et non-stick belegg.

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 kommer med en digital skjerm med forhåndsinnstilte programmer som gjør det enkelt å kontrollere tiden og temperaturen ved tilberedningen. Philips Airfryer-appen er full av tips og oppskrifter som er enkle å følge og garanterer perfekt resultat.

En investering i helsen!

Dinside gir Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 terningskast 5, HealthFryers.com gir 9,4/10, og kundevurderingene ligger stort sett helt i toppen i alle butikker.

Ønsker du å spise sunnere, men synes det er vanskelig å legge bort alt av fritert og grillet mat? Da kan faktisk Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 være en meget god investering – ikke bare for kjøkkenet, men for helsa!