Beste Bluetooth høyttalere – best i test Bluetooth høyttaler!

Ønsker du deg mer og bedre lyd i hjemmet eller ute? Vi gir deg oversikten over de beste Bluetooth-høyttalerne akkurat nå. Piff opp lyden i stua, på badet, kjøkkenet, ute på verandaen eller på stranda, med en skikkelig Bluetooth-høyttaler! Vi gir deg oversikten over de beste Bluetooth-høyttalerne akkurat nå. Bluetooth-høyttalere kan lyse opp hverdagen til

Publisert: 4. February 2020, 03:05 Sist oppdatert: 20. March 2020, 05:39 Tekst: Torbjørn Høstmark

Ønsker du deg mer og bedre lyd i hjemmet eller ute? Vi gir deg oversikten over de beste Bluetooth-høyttalerne akkurat nå.

Piff opp lyden i stua, på badet, kjøkkenet, ute på verandaen eller på stranda, med en skikkelig Bluetooth-høyttaler! Vi gir deg oversikten over de beste Bluetooth-høyttalerne akkurat nå.

Bluetooth-høyttalere kan lyse opp hverdagen til hvem som helst. Med den riktige høyttaleren og musikken, så er det nesten umulig og ikke la seg rive med av fengende toner på full guffe. De beste høyttalerne står ikke tilbake for selv dedikerte stuehøyttalere, og attpåtil er de små og trådløse!

Konkurransen har hardnet til de siste årene, og både lyd, batteritid og brukervennlighet har blitt forbedret. Mange av høyttalerne er også vanntette og flyter slik at du ikke trenger å være redd for den om du tar den med på stranda eller til bassenget. Flere av høyttalerne kan også parkobles med andre høyttalere av samme merke, slik at du enkelt kan skamme en heftig surround-effekt.

Våre anbefalinger

Under gir vi deg oversikten over 10 av de beste Bluetooth-høyttalerne på markedet i dag. Her finner du høyttalere i alle størrelser, fasonger og prisklasser. Vi rangerer ikke 1-10 som 1.plass til 10.plass, men de 10 høyttalerne vi ut fra en rekke tester og vurderinger mener er best.

Nederst i artikkelen finner du en oversikt over hva du bør se etter når du skal velge en trådløs høyttaler.

 

Jo flere modeller, desto vanskeligere. Vi er fullt klar over at det er lett å bli overveldet når du skal foreta et valg. Av den grunn av har vi satt opp en liste over det vi mener, basert på tester og kundevurderinger, er de beste kjøpene nå. Husk likevel at en´ enkelt modell ikke nødvendigvis er best til alle,  og det er derfor viktig å vite hva du ønsker fra høyttaleren. Her er en rask oversikt over hva du bør tenke på før du velger en Bluetooth-høyttaler.

  • Hvor kommer du til å bruke høyttaleren? Skal du benytte høyttaleren utendørs, kanskje ved stranda eller ved et basseng, kan det være en fordel at den er vanntett. Om høyttaleren skal stå inne på stua eller i et annet rom, så er ikke dette fullt så viktig.
  • Fest eller rolig bakgrunnsmusikk? Ønsker du å benytte høyttaleren på fest eller et arrangement der du trenger å skru opp volumet mer enn normalt, så er det en fordel at flere høyttalere kan kobles sammen for å gi en enda bedre surroundlyd.
  • Har høyttaleren tilgang til strøm? Dersom ikke høyttaleren har umiddelbar tilgang til strøm til enhver tid, så er det greit å tenke over hvor lang batteritid den har. De fleste høyttalerne har relativt god batteritid, men det er greit å unngå de som ikke holder mer enn pauseinnslaget i Eurovision Song Contest.
  • Design. Om høyttaleren skal stå en fremtredende plass i stua eller på kjøkkenet, så er det greit at den ikke ser ut som et romskip eller skiller seg unødvendig ut. Flere av høyttalerne har et diskret og elegant design, og utmerket seg sammenlignet med andre.